SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

SIMONA HALEP LA FED CUP. EXCLUSIV Explicația completă: de ce nu va juca Simona Halep pentru România + cine o va înlocui

Articol de GSP - Publicat luni, 05 februarie 2018 17:29

Simona Halep nu va fi prezentă la Cluj la partida de la Fed Cup cu Canada. Aceasta va fi înlocuită de Ana Bogdan. Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al echipei noastre, a explicat absența numărului 2 WTA. 

"Decizia, din păcate, este clară: Simona a avut luni o ultimă examinare medicală și trebuia să se decidă. Din ce i-au zis și doctorii și după cum a fost sfătuită și de manageri, de stafful ei, hotărârea este să nu joace.

Practic, Ana Bogdan o va înlocui. Normal, am așteptat până în ultimul moment. Cu Ana am discutat în prealabil, luni a confirmat că va face parte din lot.

Marți la 12:30 plecăm cu toții spre Cluj-Napoca. Bineînțeles, fără Simona, care va veni acolo, dar probabil spre sfârșit de săptămână, pentru a fi alături de echipă", a declarat EXCLUSIV pentru Gazeta Sporturilor Florin Segărceanu, căpitan nejucător al echipei de Fed Cup a României.

  • România va întâlni Canada în zilele de 10 și 11 februarie, la Cluj, iar învingătoarea va juca în barajul de calificare în Grupa Mondială 1. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
tivireli
tivireli  •  06 Februarie 2018, 20:52

Am spus a declarat. Adica in alta ocazie, tot in aceeasi zi. Mai citeste si alte ziare.

1561846370530519
Sumanariu Laurentiu  •  06 Februarie 2018, 06:23

Are talpa dreapta umflata nu glezna...nici sa citim nu mai știm...dar suntem buni la comentarii

tivireli
tivireli  •  05 Februarie 2018, 23:38

A declarat ca are glezna dreapta inca umflata. A uitat ca s-a accidentat la stanga de fapt. Asa de accidentata este

Vezi toate comentariile (7)
Comentează