SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP LA INDIAN WELLS

SIMONA HALEP LA INDIAN WELLS // Întrebată de jurnaliști despre noul antrenor, Simona Halep a răspuns cu o întâmplare incredibilă: „Nu se va mai repeta așa ceva. Aveți încredere!”

Simona Halep a vorbit din nou despre posibilitatea angajării unui nou antrenor // FOTO: Guliver/Getty Images
Simona Halep a vorbit din nou despre posibilitatea angajării unui nou antrenor // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 07 martie 2019 10:21

Simona Halep, 27 de ani, 2 WTA, a participat miercuri la Media Day la Indian Wells. Unul dintre subiectele abordate de jurnaliștii care au chestionat-o pe româncă a fost și lipsa unui tehnician din loja sa. Simona le-a răspuns cu o întâmplare.

  • Simona Halep va debuta vineri seară la Indian Wells, contra cehoaicei Barbora Strycova, 32 de ani, 50 WTA. Partida Halep - Strycova va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport. Ora de start urmează să fie anunțată de organizatori. 

La Dubai ea a trăit unul dintre beneficiile de a nu avea antrenor. În noaptea de dinaintea unui meci nu a putut să doarmă, astfel că se simțea prea obosită atunci când la ora 08:00 a sunat alarma menită să o trezească. A ignorat-o și a mai dormit două ore. Așa că a ajuns la meci fără pregătirea prin care trece de fiecare dată. A câștigat acea partidă, dar a spus că dacă ar fi avut un antrenor lângă ea, care să-i monitorizeze programul, acest lucru nu s-ar fi întâmplat.

"Nu e niciodată ușor fără un antrenor, la acest nivel este aproape imposibil, dar pentru o perioadă scurtă e foarte plăcut", a spus Simona Halep la Media Day, citată de LA Times.

Fostul lider mondial a explicat că în acest moment nu discută cu niciun candidat pentru postul de antrenor, dar angajarea unuia nu va mai dura prea mult. "Îmi lipsește să am o voce care să-mi dea sfaturi și să mă ghideze. În rest totul e la fel. Sunt o jucătoare profesionistă și încerc să fac aceleași lucruri ca înainte, chiar dacă nu am un antrenor", a completat ea.

Întrebată dacă îi va testa răbdarea noului tehnician cu un episod ca la Dubai, Simona a răspuns printre zâmbete: "Nu sunt genul acesta de persoană. Nu se va mai repeta o asemenea întâmplare. Aveți încredere în mine!".

Vezi și: SIMONA HALEP LA INDIAN WELLS // Halep și-a aflat adversara din turul secund de la Indian Wells: a fost suspendată pentru sibutramină în trecut

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
10154976492293690
Szasz Andrei  •  08 Martie 2019, 07:55

Nu a aparut aceasta stire si la casele de pariuri, adica inaintea carui meci s-a mai odihnit inca 2 ore Simona ? Eu as paria pe meciul cu Tsurenko, parca prea usor l-a castigat, al doilea in numai o saptamana cu aceasta jucatoare !

347655969058390
Ion Popescu  •  08 Martie 2019, 07:26

Ce aticolul grozav ! A dormit inca 2 ore. Senzational ! O stire f importanta pentru GSP ! Numai atata poate GSP:

merace
merace  •  07 Martie 2019, 18:25

Nu vad despre care nou antrenor e vorba, doar despre lipsa de antrenor. Dar e treaba ei. Zvonurile si sugestiile din presa sunt de ochii cititorilor, nu pentru urechile Simonei, care decide singura (si bine face), nu dupa opiniile din presa.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează