SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

SIMONA HALEP LA MADRID // Johanna Konta, adversara lui Halep, dă declarații măgulitoare: „De fapt, toate suprafețele sunt bune pentru ea”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 06 mai 2019 18:25

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) o va înfrunta în turul secund de la Madrid pe Johanna Konta (27 de ani, 41 WTA). Britanica a vorbit la superlativ despre campioana en-titre a turneului.

  • Meciul dintre Halep și Konta e marți, la o oră ce urmează a fi anunțată de organizatori. Poate fi urmărit liveTEXT cu video pe GSP.ro și în direct pe TV Digi Sport 2.

„Nu am mai jucat cu ea de ceva timp, dar zgura este o suprafață foarte bună pentru Simona. De fapt, toate suprafețele sunt bune pentru ea.

Este o jucătoare grozavă. A fost numărul 1 în lume și a câștigat un turneu de Mare Șlem. În plus, iubește să joace la Madrid. Va fi o mare provocare, dar abia aștept să joc cu ea”, a declarat Johanna Konta la TV Digi Sport. 

Singurul meci disputat pe zgură dintre Halep și Konta a fost în 2017, la Fed Cup. Simona s-a impus la Constanța, scor 6-1, 6-3.

6 meciuri directeau existat între Halep și Konta. Scorul e egal, 3-3

Citește și: 

Sorana Cîrstea, prima reacție după eliminarea României din Fed Cup » Ce spune despre performanța reușită de Simona Halep și compania

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
267890
267890  •  07 Mai 2019, 13:24

Hai Johanna! Totul e sa-ti vezi de joc si sa n-o auzi cum urla.

genius
genius  •  06 Mai 2019, 20:31
Postat de speedyhalepinia pe 06 Mai 2019, 20:06

Haleapei îi place mult pe iarbă. Bate tot după un joint.

Esti dus cu pluta...generatie de frustrati si #ratati.

speedyhalepinia
speedyhalepinia  •  06 Mai 2019, 20:06

Haleapei îi place mult pe iarbă. Bate tot după un joint.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close