SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Sorana Cîrstea, prima reacție după eliminarea României din Fed Cup » Ce spune despre performanța reușită de Simona Halep și compania

FOTO: Twitter @JJlovesTennis
FOTO: Twitter @JJlovesTennis

Articol de GSP - Publicat luni, 06 mai 2019 17:29

Sorana Cîrstea (29 de ani, 93 WTA) a vorbit în premieră despre eliminarea României în semifinala Fed Cup cu Franța.

  • România a pierdut semifinala Fed Cup disputată la Rouen, scor 2-3, contra Franței. Simona Halep a câștigat ambele meciuri de simplu, Irina Begu și Mihaela Buzărnescu au pierdut la simplu. Meciul decisiv de dublu, Simona Halep - Monica Niculescu vs Caroline Garcia - Kristina Mladenovic, a fost adjudecat la limită de franțuzoaice.

Sorana Cîrstea a produs una dintre marile surprize de la WTA Madrid. A trecut de americanca Madison Keys (14 WTA), scor 3-6, 6-4, 6-1, și i-a făcut pe fanii români să se întrebe cum ar fi fost cu ea pe zgura de la Rouen. Sorana, retrasă din echipa de Fed Cup, crede că româncele au avut un parcurs fantastic. 

„M-am uitat la meciuri. Am fost alături de fete, chiar dacă nu am fost acolo. Cred că au facut tot ce au putut. Mi-a parut rău pentru ele, pentru că au fost foarte aproape. Jos pălăria pentru tot efortul și pentru rezultat. E semifinală de Fed Cup, lumea nu realizează performanța.

Iar la anul vor începe din sferturi și, la fel, există o șansă foarte bună. Eu am mai spus-o de multe ori: avem cea mai frumoasă și cea mai tare echipă de Fed Cup”, a declarat Sorana Cîrstea la TV Digi Sport. 

Cîrstea va juca marți în turul secund de la Madrid chiar împotriva franțuzoaicei Caroline Garcia, fosta adversară a României din semifinalele Fed Cup. 

Vezi și: 

Halep, punctul zilei la Madrid! Lovitura la care Gasparyan nu a avut reacție

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
873127979527096
Agristean Sorin  •  06 Mai 2019, 22:56

bravo sorana!

1195078783842427
Cantemir Mefa  •  06 Mai 2019, 22:33

Dacă o învinge pe Garcia, le închide gura tuturor contestatarilor! Mult succes Sorana!

merace
merace  •  06 Mai 2019, 20:58

Bravo, Sorana!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează