SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

SIMONA HALEP LA MIAMI // Halep o va înfrunta în turul secund pe Taylor Townsend: a învins-o categoric de fiecare dată

Simona Halep - Taylor Townsend // FOTO: Raed Krishan
Simona Halep - Taylor Townsend // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 21 martie 2019 20:47

Simona Halep, 27 de ani, 3 WTA, și-a aflat în această seară adversara din turul secund al turneului WTA de la Miami. Românca o va înfrunta pe americanca Taylor Townsend, 22 de ani, 96 WTA.

Venită din calificări, Taylor Townsend s-a calificat în turul secund după ce a învins-o categoric pe suedeza Johanna Larsson, 79 WTA, pe care a învins-o categoric, scor 6-1, 6-2.

Meciul Halep - Townsend va fi al treilea dintre cele două. Simona s-a impus fără probleme în cele două confruntări de până acum: 6-4, 6-1 în optimi la Cincinnati, în 2017, și 6-3, 6-1 în turul II la Roland Garros în 2018.

Cine e Taylor Townsend? 

Născută pe 16 aprilie 1996, la Chicago, Taylor Townsend a avut rezultate modeste până acum în circuit, unde și-a făcut debutul la profesioniști în 2012.

Townsend este stângace, exact ca Marketa Vondrusova, jucătoarea care a eliminat-o pe Simona Halep de la Indian Wells.

Ea nu a jucat nicio finală la simplu în carieră, iar cea mai bună poziție a carierei a fost locul 61, ocupat pe 16 iulie 2018.

Primul meci alături de Daniel Dobre

Va fi primul meci în care Simona Halep îl va avea în lojă pe Daniel Dobre, noul ai antrenor full-time. Românca a vorbit despre acesta și motivul pentr care l-a ales.

„Am încredere în Daniel Dobre. Am avut o colaborare bună în trecut. Mă simt bine cu el și asta e cel mai important. Avem o conexiune bună și asta face ca totul să fie mai ușor. Când antrenorul are încredere în tine te simiți încreztor pe teren.

Cu un antrenor trebuie să simt o conexiune, inspirație. Vrei un antrenor cu o tehnică bună, dar după 20 de ani de tenis nu mai poți schimba multe. Pentru mine, cea mai importantă este conexiunea”, a declarat Simona Halep potrivit site-ului WTA.

Vezi și: Două probleme găsite la Simona Halep de un fost antrenor: „Nu e ca Serena! Să câștigi un Grand Slam în 4 ani nu e o performanță deosebită”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  22 Martie 2019, 08:17

Townsend e o jucatoare cu rezultate exceptionale la nivel de juniori dar care n-a reusit sa faca trecerea la senioare. Are titlu la AO si finala la Wimbledon plus alte 3 titluri de GS la dublu. Nu stiu daca va reusi vreodata sa confirme macar in parte ce a realizat in perioada junioratului. Asa ca, in mod normal, nu e posibil sa vedem vreo surpriza in seara aceasta.

lapusneanul
lapusneanul  •  21 Martie 2019, 23:36
Postat de zagna pe 21 Martie 2019, 22:27

Stim adversara Simonei de la Miami... Urmeaza alt turneu, alta adversara. Poate reuseste sa ia un autograf de la Bianca !

nu asa ca dupa prima victorie o sa ramai fara net ?...

zagna
zagna  •  21 Martie 2019, 22:27

Stim adversara Simonei de la Miami... Urmeaza alt turneu, alta adversara. Poate reuseste sa ia un autograf de la Bianca !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close