SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP, AL 6-LEA TITLU DIN ACEST AN

Simona Halep la Radio GSP: "Visul meu e să ajung ca Hagi, pe care îl am ca model de sportiv" » Sfatul "Regelui" pentru campioană

foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 04 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 04 noiembrie 2013 10:12

Simona Halep a vorbit la Radio GSP despre victoria de la Sofia, în faţa Samanthei Stosur, la Turneul Campioanelor, şi a ţinut să transmită un mesaj foarte important celor care au urmărit-o adjudecîndu-şi al 6-lea titlu din 6 finale disputate.

"Aş vrea să le transmit ceva fanilor, ceva ce am uitat să spun la finalul meciului, din cauza emoţiilor. Îi rog pe toţi românii să fie alături de mine anul viitor cînd, poate, voi avea probleme. Să mă susţină şi la greu aşa cum o fac acum".

Simona a dezvăluit în direct în emisiunea lui Gabi Safta: "Visul meu e să ajung ca Hagi, pe care îl am ca model de sportiv. Înainte să merg la Sofia, m-am întîlnit cu el la meciul Steaua-Basel, iar Hagi mi-a dat cîteva sfaturi. Cel mai important a fost să rămîn modestă indiferent de locul pe care voi ajunge în clasamentul mondial".

Românca a comentat şi faza meciului, cînd a lovit, din voleu, cu stîngul, mingea trimisă de Stosour pe sus, în aut: "Fratele meu m-a întrebat ce s-ar fi întîmplat dacă aş fi dat pe lîngă minge la faza aia. Tot timpul mi-a plăcut fotbalul, l-am şi jucat, dar bine că m-am apucat de tenis. Dacă aş fi luftat m-aş fi enervat mai mult decît din cauza meciului meu".

Simona e dezamăgită că turneul nu a fost transmis de nici o televiziune din România: "Îmi pare rău că nu a fost televizat meciul, dar dragostea cu care m-au încurajat românii a compensat. Nu-mi vine să cred cîţi oameni s-au deplasat să mă vadă jucînd. Le mulţumesc tuturor!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (43)
aer5
aer5  •  04 Noiembrie 2013, 12:38
Postat de dmarci pe 04 Noiembrie 2013, 08:34

nu te inteleg de ce vrei sa ajngi ca hagi ...te vad fata desteapta,vrei sa ajungi sa ai un vocabular limitat ca hagi( sa facem bine,sa fie bine)te admir ca sportiva dar telurile tale ar trebui sa fie mai innalte .nu doar hagi care e drept a jucat la barca ,real,dar nu aconfirmat afost bun cu cei slabi din turcia si atat...ar trebi sa visezi la o ruzici, sarapova,etc jucatoare care au castigat turnee de grand prix sa ajungi no 1 te felicit pentru rezultztele de pana acum si iti doresc sa ajungi cat mai sus in ierarhia mondiala.bafta

:))))bubuie pamantul sub tine de prost ce esti pustiulica

gymsy
gymsy  •  04 Noiembrie 2013, 11:25

SIMONA, meriţi toate laudele şi aprecierile noastre. LAURII pe care-i porţi acum, sunt câştigaţi doar pe munca ta. FELICITĂRI!

rockstar09
rockstar09  •  04 Noiembrie 2013, 11:17
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

nu e stelist, dinamovist ,rapidist etc ... e pur si simplu o sageata a jegsp-ului care intra pe articole ,scrie ceva urat de Simona ,ca noi mai apoi sa umplem pagina cu injuraturi la adresa lui (pt trafic)... e una din strategiile securiste a servitorilor umili ai porcului suprem Felix motanelul turnator !

Vezi toate comentariile (43)
Comentează