SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS // După Kim Clijsters, și Justine Henin e convinsă că Halep poate câștiga la Paris: "Asta e tot ce trebuie să facă"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 28 mai 2018 15:21

Tot mai multe voci importante din lumea tenisului feminin sunt convinse că Simona Halep poate face la Roland Garros pasul către câștigarea unui turneu de Mare Șlem. După Kim Clijsters, care i-a lăudat jocul Simonei, a venit rândul lui Justine Henin să vorbească la superlativ despre jucătoarea noastră. 

Cu 7 titluri în turneele de Mare Șlem, dintre care 4 la Roland Garros, belgianca de 35 ani e de părere că Simona va triumfa într-un turneu major dacă va reuși să-și gestioneze mai bine emoțiile din timpul meciurilor cu miză.

"Mi se pare că Simona s-a schimbat mult în ultim perioadă. Trebuie să-și controleze emoțiile, să nu se mai concentreze atât de mult pe rezultat și va putea câștiga Roland Garros.

Ea este mereu pe drumul cel bun, mereu este acolo, iar dacă va reuși să-și controleze emoțiile va avea o șansă mare", a declarat Justine Henin, potrvit Radio Europe 1.

Vezi și: Toți ochii pe Simona Halep » Kim Clijsters o laudă pentru jocul său: "Poate bate pe oricine" » De ce crede că cele două se aseamănă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
t0ni
t0ni  •  28 Mai 2018, 18:45
Postat de Mircea Ordean pe 28 Mai 2018, 18:36

"Simona Halep poate face la Roland Garros pasul către câștigarea unui turneu de Mare Șlem..." Toata lumea inscrisa in competitie POATE face acel pas... Cu dobîndirea titlului ràmîne mai complicat.

Este adevarat, dar favoritii in procentaj de 75% sunt la sfarsitul oricarui turneu pe tabloul final. Important e sa ajungi in ultimul careu si apoi vezi ce o iesi la nivelul ala. ;-)

107054686388652
Mircea Ordean  •  28 Mai 2018, 18:36

"Simona Halep poate face la Roland Garros pasul către câștigarea unui turneu de Mare Șlem..." Toata lumea inscrisa in competitie POATE face acel pas... Cu dobîndirea titlului ràmîne mai complicat.

t0ni
t0ni  •  28 Mai 2018, 18:35
Postat de mellye1 pe 28 Mai 2018, 17:59

Simona are un joc exceptional , depune un efort iesit din comun si are o forta de invidiat , dar totusi ei ii lipseste ceea ce este cel mai important nu are forta psihica pt turneuri de grand slam.

Cred ca nu te-ai exprimat corect. Statistica ne arata ca cele trei finale deja jucate de Halep nu au fost castigate de adversare la pas. Singurul dusman al lui Halep sunt momentele cheie pe care ai impresia ca le trateaza cu total dezinteres ca si cum se teleporteaza in alta parte a lumii la un meci fara miza pe niste puncte care chiar sunt facute cadouri de catre adversare. Lupta ca nebuna si o face al naibi de bine si vine momentul ala cand poate incheia un meci si ea face cadouri adversarelor. Trebuie sa fie foarte frustrant in momentul ala pentru ea si de aici o ia si razna cateodata de nu mai misca nimic, ori se trezeste prea tarziu si cateodata trece, dar uneori nu.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează