SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2019

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS // VIDEO Iga Swiatek, adversara lui Halep, e accidentată! Declarație emoționantă: „De obicei plângeam după înfrângeri”

Iga Swiatek
(foto: Guliver/Getty Images)
Iga Swiatek (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iunie 2019 00:38

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) va juca în optimile de finală de la Roland Garros cu poloneza Iga Swiatek (18 ani, 104 WTA). 

  • Meciul dintre Halep și Swiatek va avea loc luni la o oră ce urmează a fi anunțată.

Iga Swiatek a recunoscut că durerile pe care le-a avut la spate în primul set al meciului cu Puig, cedat 0-6, i-au afectat jocul și i-au zdruncinat încrederea. A revenit totuși și s-a impus cu 6-3, 6-3.

„Nu am știut dacă pot reveni din acel punct. Simțeam că erorile pe care le comiteam erau din cauza mentalului, nu din cauza problemelor fizice. E unul dintre acele momente în care pur și simplu te blochezi și nu înțelegi de ce”, a declarat Swiatek conform Polskieradio24.pl.

A plâns la final

La finalul victoriei cu Monica Puig, puștoaica din Polonia a fost cuprinsă de lacrimi: „De obicei plângeam după meciurile în care pierdeam. E un sentiment înălțător ce am trăit săptămâna asta. Nu găsesc cuvinte să exprim ce-mi trece prin cap. Sunt nerăbdătoare să intru din nou pe teren”, a adăugat Iga.

„Nu va fi o rușine dacă voi pierde cu Halep. Când am văzut tragerea la sorți m-am bucurat, părea relativ ușor. Pe de altă parte voiam să înfrunt și un star. Mi se întâmplă și asta”Iga Swiatek

Rezumatul meciului simona halep - lesia tsurenko:

Vezi și: 

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS // Halep, pusă pe glume la conferință: „Poate voi reuși în viața asta, dar nu cât joc tenis” :)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
true_romanian
true_romanian  •  02 Iunie 2019, 10:26
Postat de tatiana19 pe 02 Iunie 2019, 08:29

Nu va fi usor pentru Simona. Poloneza nu are nimic de pierdut, nimic de aparat. Probabil va risca foarte mult. Simona o poate bate. Nici eu nu cred in accidentare. Cand ai o asemenea accidentare ca cea despre care vorbeste, nu te faci bine brusc dupa un set jucat. Succes Simona!

Oricand este posibil ca o sportiva de 18 ani sa faca surpriza. Desigur ca Simona are prima sansa. Totul depnde de ea, nu de Swiatek.

merace
merace  •  02 Iunie 2019, 10:00
Postat de fibra pe 02 Iunie 2019, 08:50

Linette avea probleme ca si Tsurenko acum si Swiatek. Toate s-au molipsit de la Simona care la fiecare meci are o problema.

Fiecare se vaita de ce-l doare. Ele de dureri, tu de Halep! :D hahaha

fibra
fibra  •  02 Iunie 2019, 08:50

Linette avea probleme ca si Tsurenko acum si Swiatek. Toate s-au molipsit de la Simona care la fiecare meci are o problema.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează