SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2019

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS // Iga Swiatek, declarații fantastice despre Halep: „Am urmărit-o la TV toată copilăria! E cea mai bună, sper să câștige turneul”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 03 iunie 2019 21:13

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a trecut de poloneza Iga Swiatek (18 ani, 104 WTA), scor 6-1, 6-0, și s-a calificat în sferturile de finală de la Roland Garros. Jucătoarea din Polonia a oferit declarații măgulitoare la conferința de presă.

„Totul a fost dificil, nu am reușit să-mi etalez jocul, poate din cauza stresului și a lipsei de experiență. A fost o experiență pentru mine și nu voi uita acest meci, am învățat multe, chiar dacă a durat doar 45 de minute.

E diferit când evoluezi cu o jucătoare precum Simona. Am văzut-o la televizor, iar acum am avut șansa să-i văd jocul. Iar lucrul care m-a surprins cel mai mult a fost felul în care a direcționat mingea unde nu eram pregătită să o atac. Simțeam că o să joace în cros și ea trimitea în lung de linie.

Poate mental nu am fost pregătită. Să te întâlnești cu jucătoarea pe care ai urmărit-o toată copilăria ta la TV e ciudat, iar ca să joci în optimi de finală la un turneu de Mare Șlem... trebuie să mă obișnuiesc cu asta”, a declarat Iga Swiatek într-o conferință de presă susținută la Paris.

„Simona e campioana de anul trecut , e cea mai bună jucătoare rămasă în turneu, sper ca ea să câștige”
Iga Swiatek

Vezi și: 

Ce înseamnă pentru Halep victoria cu Swiatek: urcă în top 5 all-time la bani câștigați + Pas uriaș spre Turneul Campioanelor

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
cykablyat
cykablyat  •  05 Iunie 2019, 22:44

iese

adi_stelistul
adi_stelistul  •  04 Iunie 2019, 10:04
Postat de Nelu Feier pe 03 Iunie 2019, 22:42

Vai de capul meu ce a ajuns Roland Garros-ul!!!Eu mai copt fiind,ma gandesc ce era cu ceva ani in urma.Incredibil!A ajuns un turneu banal,cu jucatoare second.

Pai, mai, draguta, daca esti asa de priceput, stii cumva ca acum doi ani in sferturi nu s-a calificat nici macar o jucatoare care sa detina un titlu de GS? Sau ca acum 3 era doar Serena? Acum macar sunt doua, Simona si Stephens. Sau n-ai remarcat? A facut si Halep ceva bun in tara asta. A umplut-o de "copti" si experti in tenis.

957174841004227
Roberto Baggio  •  04 Iunie 2019, 09:41

Sper ca halep sa fie ELIMINATA cat mai repede , spre DISPERAREA ANTIROMANULUI ctp !!! Aceasta *** are un joc la fel de *** precum ii e si mufa de *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează