TENIS  ·  ROLAND GARROS

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS / Cum a aflat Simona cine e Roland Garros: „M-am simțit prost” + Când a urmărit prima dată turneul francez

Foto Twitter WTA
Foto Twitter WTA

Vineri, 24 Mai

Simona Halep se află zilele acestea la Roland Garros unde a vorbit despre ce înseamnă pentru ea acest turneu și cum la vârsta de 15 ani habar nu avea ce reprezintă competiția franceză.

„Nu m-am uitat prea mult la televizor. Am descoperit turneul în 2007, fără nicio imagine în minte. Știam că este un turneu de Grand Slam, pe zgură la Paris și cam atât. Nu știam nimic altceva. Aveam informațiile esențiale. Trebuie spus, când eram mai tânără, nu am urmărit deloc tenisul: nu știam niciun rezultat, niciun meci. N-am avut idoli, n-am avut postere cu jucători celebri în camera mea. Îmi plăcea Justin Henin, dar nu pot să spun că eram un fan.

Cred că este o atitudine, mai degrabă rară, în circuit. Când mă uit la jucătorii de azi, cu rețelele sociale, ei nu ratează un meci. Am impresia că se uită tot timpul la tenis. Mie nu prea îmi pasă așa mult, dar m-a ajutat cred: mă concentrez asupra mea. Vreau să progresez, fără să copiez pe altcineva. Trebuie să fie atenți: când își doresc să semene cu idolii lor, pot să își piardă stilul propriu”, a spus Simona Halep pentru magazinul Roland Garros, conform Fanatik.

cum a aflat cine e roland garros

Simona Halep recunoaște că atunci când a luat contact cu turneul din Franța a fost pusă în încurcătură de jurnaliști când a fost întrebată dacă știe cine este Roland Garros, omul care a dat numele turneului.

„E un pionier al aviației. Am făcut cercetări după prima finală pierdută, în 2014. Oamenii mi-au mai adresat această întrebare și nu știam să răspund. M-am simțit prost și atunci am căutat pe Google când m-am întors la hotel. Dar acum, da, am știut! Mi-am făcut temele (râde)”, a adăugat Halep.

Citește și:

SIMONA HALEP - AJLA TOMLJANOVIC, ROLAND GARROS // Cine e adversara Simonei: „perechea perfectă” cu Nick Kyrgios și o accidentare dură la umărA adunat 2 miliarde ‎$ din droguri! Incredibil ce și-a făcut la față traficantul ca să nu fie găsit de poliție

Libertatea

Comentarii (3)

rocky2  •  24 Mai 2019, 18:56

Roland Garros n-a avut nici o treaba cu tenisul, el era rugbyst. Pilot a ajuns mai tarziu!

rocky2  •  24 Mai 2019, 18:41
Postat de speedyhalepinia pe 24 Mai 2019, 16:50

La ce te puteai aștepta de la o ***, care vorbește engleza de baltă mai rău decât o rusoaică din siberia?

A invatat engleza tot unde a invatat si Ion Iliescu, ca prea au acelasi accent!

speedyhalepinia  •  24 Mai 2019, 16:50

La ce te puteai aștepta de la o ***, care vorbește engleza de baltă mai rău decât o rusoaică din siberia?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
Program TV complet

Liga 1