SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS / Cum a aflat Simona cine e Roland Garros: „M-am simțit prost” + Când a urmărit prima dată turneul francez

Foto Twitter WTA
Foto Twitter WTA

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 mai 2019 11:47

Simona Halep se află zilele acestea la Roland Garros unde a vorbit despre ce înseamnă pentru ea acest turneu și cum la vârsta de 15 ani habar nu avea ce reprezintă competiția franceză.

„Nu m-am uitat prea mult la televizor. Am descoperit turneul în 2007, fără nicio imagine în minte. Știam că este un turneu de Grand Slam, pe zgură la Paris și cam atât. Nu știam nimic altceva. Aveam informațiile esențiale. Trebuie spus, când eram mai tânără, nu am urmărit deloc tenisul: nu știam niciun rezultat, niciun meci. N-am avut idoli, n-am avut postere cu jucători celebri în camera mea. Îmi plăcea Justin Henin, dar nu pot să spun că eram un fan.

Cred că este o atitudine, mai degrabă rară, în circuit. Când mă uit la jucătorii de azi, cu rețelele sociale, ei nu ratează un meci. Am impresia că se uită tot timpul la tenis. Mie nu prea îmi pasă așa mult, dar m-a ajutat cred: mă concentrez asupra mea. Vreau să progresez, fără să copiez pe altcineva. Trebuie să fie atenți: când își doresc să semene cu idolii lor, pot să își piardă stilul propriu”, a spus Simona Halep pentru magazinul Roland Garros, conform Fanatik.

cum a aflat cine e roland garros

Simona Halep recunoaște că atunci când a luat contact cu turneul din Franța a fost pusă în încurcătură de jurnaliști când a fost întrebată dacă știe cine este Roland Garros, omul care a dat numele turneului.

„E un pionier al aviației. Am făcut cercetări după prima finală pierdută, în 2014. Oamenii mi-au mai adresat această întrebare și nu știam să răspund. M-am simțit prost și atunci am căutat pe Google când m-am întors la hotel. Dar acum, da, am știut! Mi-am făcut temele (râde)”, a adăugat Halep.

Citește și:

SIMONA HALEP - AJLA TOMLJANOVIC, ROLAND GARROS // Cine e adversara Simonei: „perechea perfectă” cu Nick Kyrgios și o accidentare dură la umăr

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
rocky2
rocky2  •  24 Mai 2019, 18:56

Roland Garros n-a avut nici o treaba cu tenisul, el era rugbyst. Pilot a ajuns mai tarziu!

rocky2
rocky2  •  24 Mai 2019, 18:41
Postat de speedyhalepinia pe 24 Mai 2019, 16:50

La ce te puteai aștepta de la o ***, care vorbește engleza de baltă mai rău decât o rusoaică din siberia?

A invatat engleza tot unde a invatat si Ion Iliescu, ca prea au acelasi accent!

speedyhalepinia
speedyhalepinia  •  24 Mai 2019, 16:50

La ce te puteai aștepta de la o ***, care vorbește engleza de baltă mai rău decât o rusoaică din siberia?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează