SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS // Simona dezvăluie care e omul care a ajutat-o în permanență: „Lui i se datorează totul”

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 iunie 2019 10:54

Simona Halep (3 WTA) va juca în turul 3 de la Roland Garros cu Lesia Tsurenko (27 WTA), de la ora 12:00. Până la meciul care va fi liveTEXT pe GSP.ro, Simona a vorbit cu francezii despre omul căruia îi datorează succesul ei.

Simona a vorbit despre tatăl ei, Stere Halep, fost jucător la AS Săgeata Stejaru, despre care spune că e omul care i-a clădit întreaga carieră.

„Tata a fost fotbalist, dar nu profesionist. Tot ce am astăzi îi datorez tatălui meu. A fost atât de puternic mental! Îmi repeta tot timpul că voi fi o campioană. N-am avut niciun dubiu și asta i se datorează doar lui!

Mereu a avut o atitudine super pozitivă, știa că voi merge mai departe. Pe lângă tenis, mi-a mai plăcut handbalul. Obișnuiam să joc handbal la școală. De asemenea, urmăream sportivii români la Olimpiade, în special înotătorii și gimnaștii. Sunt sporturi pe care nu le vezi la TV, decât la Olimpiade”, a spus Simona Halep.

simona halep stere
Simona Halep alături de mama ei și de Stere Halep (primul din dreapta)

Meciul dintre Halep și Tsurenko poate fi urmărit AICI!

Citește și

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS // Simona Halep explică secretul succesului: „Zgura de la Paris mi se potrivește” » De ce e un turneu special pentru ea + prima amintire din 2007

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
2205358989690612
Dani Coman  •  01 Iunie 2019, 15:34

bai daca nu spuneai ca Stere Halep este primul din dreapta intr-o poza numai cu fete ma lasai in ceata, multumesc!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close