SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Simona Halep, avertizată înainte de Wimbledon: „Altfel, îi va fi foarte greu”

Mats Wilander, expert Eurosport și de șapte ori câștigător de Grand Slam, a prefațat evoluția Simonei Halep (29 de ani, 3 WTA) la Wimbledon 2021.
Mats Wilander, expert Eurosport și de șapte ori câștigător de Grand Slam, a prefațat evoluția Simonei Halep (29 de ani, 3 WTA) la Wimbledon 2021.

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 iunie 2021 16:34 / Actualizat vineri, 11 iunie 2021 16:49

Mats Wilander, expert Eurosport și de șapte ori câștigător de Grand Slam, a prefațat evoluția Simonei Halep (29 de ani, 3 WTA) la Wimbledon 2021.

  • Ediția din acest an de la Wimbledon este programată în perioada 28 iunie - 11 iulie 2021. Simona Halep e campioana en-titre.

„Cred că dacă joacă un turneu de antrenament înainte de Wimbledon ar fi suficient pentru a avea câteva meciuri în picioare pe iarbă. 

Este foarte dificil să joci la Wimbledon fără să ai meciuri competitive pe iarbă înainte. Simona Halep va reveni pe teren drept campioana en-titre, iar acel moment este important în cariera oricui. 

Dacă Simona dorește să fie competitivă la Wimbledon, are nevoie de câteva meciuri în picioare pentru a fi o jucătoare care să aibă șanse să-și apere titlul. Jocul ei pe iarbă este solid”, a declarat Wilander.

Wimbledon debutează pe 28 iunie. Ediția precedentă a fost câștigată de Simona Halep, care a învins-o în finală pe Serena Williams.

Simona Halep, vești bune înainte de Bad Homburg

Simona Halep pregătește atent revenirea în competițiile de tenis.

Accidentată la gambă pe 12 mai, când a abandonat în turul II al turneului de la Roma, în meciul cu nemțoaica Angelique Kerber (33 de ani, 26 WTA), la scorul de 6-1, 3-3, Simona Halep a anunțat că de 5 zile se antrenează la intensitate maximă. 

Semne bune înainte de următorul turneul la care va participa, Bad Homburg Open, competiție care se va desfășura în 20 și 26 iunie.

Simona Halep: „De 5 zile joc la intensitate maximă”

În ultimele 4 săptămâni am avut 4-5 ore pe zi de recuperare, exerciții și tratament. Acum mă simt foarte bine, joc de 5 zile la intensitate maximă și nu am dureri, ceea ce e cel mai plăcut. Revenirea este grea, mi-am pierdut ritmul și timingul, dar sunt sigură că în câteva săptămâni voi ajunge la un nivel ridicat. 

A fost o accidentare pe care nu o așteptam, nici nu mi-am dat seama că o să se întâmple. M-am speriat, a fost un moment în care am avut o durere foarte mare la mușchi și atunci s-a produs ruptura. Am acceptat, am încercat să fiu pozitivă ca să mă recuperez mai repede.

- Simona Halep

Salariul pe care Simona Halep i-l dă anual lui Darren Cahill » Dezvăluirea a fost făcută în studioul GSP

Citește mai multe știri despre Simona Halep:

Simona Halep, în culmea fericirii după ce a fost cerută de soție: „Impactul a fost mare, mă bucur să îl am pe Toni alături”

Simona Halep și-a numit favorita în finala Roland Garros: „Ea merită să câștige!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează