SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON. Analiza liderului WTA după prima victorie pe iarbă: "A fost un test pentru mine" » De ce evită să vorbească despre surprizele mari din turneu

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat marti, 03 iulie 2018 20:44

Simona Halep (1 WTA) s-a calificat azi fără emoții în turul secund la Wimbledon după o victorie convingătoare reușită în primul tur împotriva japonezei Kurumi Nara (101 WTA), scor 6-2, 6-4.

  • În turul 2, Halep o va întâlni joi pe Saisai Zheng din China (126 WTA).

La interviul de la finalul meciului, Simona s-a declarat extrem de mulțumită de victoria de azi, mai ales că acesta a fost primul meci după finala de la Roland Garros, câștigată în urmă cu trei săptămâni.

Halep a evitat să vorbească despre celelalte surprize mari din turneu, eliminările lui Sloane Stephens, Elina Svitolina și Petra Kvitova. 

"A fost un test pentru mine să joc în primul tur aici, n-a fost ușor după ce câștigi un turneu de Mare Șlem. Am rămas încrezătoare, știam ca va fi un meci greu. Am mai jucat cu ea, știam că  joacă rapid și plat, dar am încercat în permanență să rămân puternică pe picioare.

M-am simțit bine, nu m-am gândit că nu am meciuri pe această suprafață în acest an. Vreau doar să mă concentrez pe ceea ce fac eu, să încerc să joc cât de bine pot fără să mă gândesc la celealte rezultate din turneu.

Mă voi bucura de această victorie, voi merge acasă, mă voi odihni, iar mâine o să mă antrenez o oră", a declarat Simona Halep, la interviul de la finalul meciului.

Vezi aici cum s-a scris povestea meciului Simona Halep - Kurumi Nara

Citește și: Marea favorită a fost ELIMINATĂ în primul tur » A cedat 0-6 în setul decisiv

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
t0ni
t0ni  •  04 Iulie 2018, 04:42

Pentru ca normal o intereseaza ce joaca ea si o repeta la infinit in timp ce mass-media care n-a facut efortul sa mearga acolo, n-au sa inteleaga niciodata. :-))

andrei.33
andrei.33  •  03 Iulie 2018, 23:53

Cum adica 'celelalte surprize mari' ? Rezultatul ei a foat o surpriza?!?

whiteredarad
whiteredarad  •  03 Iulie 2018, 23:47

Mecu "subtire" , in ciuda victoriei, facut de Simona. Diferenta de 100 de locuri, pina la urma s-a vazut, dar cu o jucatoare cu serviciul, mai bun, nu stiu ce facea Simona. Japoneza, o jucatoare foarte scunda, a avut un serviciu , mult sub media topului 100. E adevarat, a fost primul meci pe iarba , pentru Simona, sa speram ca acomodarea se va face rapid. Sa ii uram succes Simonei !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează