SPORTURI  »  TENIS  »  CINCINNATI

SIMONA HALEP // Lipsă de respect față de Simona! Au dat imagini la TV în timp ce se schimba de tricou

Articol de GSP - Publicat joi, 16 august 2018 10:32

Simona Halep, 26 de ani, a avut parte de un moment neplăcut la turneul de la Cincinnati. Liderul mondial WTA a fost urmărit pe coridoarele arenei și filmat în timp ce se schimba de tricou! Imaginile au ajuns la TV în întreaga lume.

La finalul celui de-al doilea set al meciului cu Ajla Tomljanovic, croata a cerut un time-out medical și a părăsit arena. Halep i-a cerut arbitrului de scaun permisiunea de a merge la vestiare pentru a se schimba de tricou, dar a fost refuzată.

”Tot ce pot să fac pentru tine este să trimit pe cineva în vestiar, dacă zici că este deschis, să îți aducă tricoul, iar tu să te schimbi pe coridor”, a fost răspunsul Marijei Cicak. Halep a acceptat și a mers pe culoar pentru a îmbrăca un tricou uscat.

Organizatorii turneului de la Cincinnati au filmat însă momentul în care Halep se dezbrăca, iar imaginile au fost difuzate în direct la TV! Norocul Simonei a fost că un steward îi ținea paravan cu un prosop.

  • Meciul cu Ajla Tomljanovic se va relua de la ora 20:00, de la scorul de 4-6, 6-3, 4-3, 30-15 pentru Simona, și va putea fi urmărit pe TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (36)
florinso
florinso  •  17 August 2018, 15:04

Ff ciudat ca nu au lasat o in vestiar sa se schimbe. Daca asa o fi regula e cel putin penibila WTA. Arbitra croata sau ce o fi ca am auzit o vorbind in alta limba cu adversara oare tot asa zicea daca zicea Simona ca vrea sa si schimbe fusta sau chilotii.

ray51
ray51  •  17 August 2018, 13:54

Da' poate voia *** ... Mari idioti! Oricum *** fata asta nu ia. Iar de le ia (dupa mine exclus), nu o face in timpul jocului.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

102550040693842
Pantagruel Aliosen  •  16 August 2018, 21:13

Eu si de GLEZNA Simonei ma INDRAGOSTESC !!! ( asa merge, voi oameni cu CENZURA ? ) *de sorginte bolsevica*

Vezi toate comentariile (36)
Comentează