SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

SIMONA HALEP - MAGDA LINETTE // Boris Becker, despre un posibil parteneriat cu Halep: „Are nevoie să aibă pe cineva alături”

Simona Halep la Roland Garros // FOTO: Guliver/Getty Images
Simona Halep la Roland Garros // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 30 mai 2019 16:44

Simona Halep, 27 de ani, 3 WTA, evoluează azi împotriva polonezei Magda Linette, în turul secund de la Roland Garros. Înaintea meciului de azi, fostul mare tenismen Boris Becker, 51 de ani, a vorbit despre campioana en-titre de la Roland Garros.

  • Simona Halep se duelează azi cu poloneza Magda Linette, 27 de ani, 83 WTA, în turul II de la Roland Garros. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Eurosport România. 

„Conlucrarea Darren Cahill – Simona Halep a mers perfect, atât cât a durat. Cred însă că orice jucător de top are nevoie să aibă pe cineva alături în momentele cu adevărat importante şi dificile. Nu în tururile 1 sau 2, dar când ajungi într-o fază superioară, ca semifinale sau finală, simţi nevoia, ca jucător, să ai pe cineva important alături, cu care să poţi vorbi deschis, să te eliberezi în faţa unui meci cheie. Şi e valabil şi pentru Simona

Îmi place mult Simona, poate veni oricând la mine să mă întrebe orice, aş ajuta-o cu mare drag, dar nu aş putea să o antrenez. Niciodată nu am antrenat o femeie. E foarte dificil să antrenezi în circuitul masculin, darămite în cel feminin”, a declarat Boris Becker, potrivit Fanatik

Simona Halep e antrenată în prezent de Daniel Dobre, acesta fiind primul antrenor oficial al româncei după despărțirea de australianul Darren Cahill, petrecută în noiembrie 2018.

Vezi și: Simona Halep nu mai e favorita lui Mats Wilander la Roland Garros: „Le va transmite un mesaj clar rivalelor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  30 Mai 2019, 19:31

Iar el are nevoie de bani,ajungand...falit!Cu tot "loby-ul"lui Tiriac,greu,daca nu imposibil cu machidonii!Mai ales ca Simona a ramas cu gandul la... Cahill

Vezi toate comentariile (1)
Comentează