SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2019

Simona Halep nu mai e favorita lui Mats Wilander la Roland Garros: „Le va transmite un mesaj clar rivalelor”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 mai 2019 17:03

Mats Wilander (54 de ani) o vede pe japoneza Naomi Osaka (21 de ani, locul 1 WTA) drept marea favorită la Roland Garros.

Într-o vizită la București, cu o săptămână înaintea startului Marelui Șlem de la Paris, Wilander afirma că „dacă există o favorită la Roland Garros, cred că aceasta este Simona. Știm că este diferită de alte jucătoare”. 

După ce a văzut meciurile din primul tur, analistul Eurosport s-a răzgândit.

Cred că Naomi Osaka are sanșe uriașe să caștige Roland Garros. Nu văd niciun motiv pentru care să nu se simtă bine pe zgură. Am văzut-o la Madrid, am văzut-o și în primul meci de la Paris și s-a descurcat bine, chiar dacă a avut emoții în primul set.

Dacă va trece și de turul doi, pentru mine ea e marea favorită, deoarece le va transmite un mesaj clar rivalelor”, a declarat Mats Wilander pentru Eurosport. 

Naomi Osaka a avut emoții în primul tur de la Roland Garros 2019, contra slovacei Anna Karolina Schmieldova (90 WTA). Nipona a cedat primul set la zero, apoi s-a impus 7-6(4), 6-1. În turul secund, joi, va avea un test infernal împotriva bielorusei Victoria Azarenka (43 WTA).

7 titluri de Mare Șlemare Mats Wilander în palmares: 3 la Australian Open, 3 la Roland Garros și unul la US Open

Vezi și: 

Ciudatul caz al Magdei Linette, adversara Simonei din turul 2: „Nu se știe de ce mi se întâmplă. Nu pot face nimic, doar să aștept următorul atac. Partea rea e că poate dura o zi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
bodrin
bodrin  •  29 Mai 2019, 18:49

Mare are dreptate, Naomi Osaka este chiar favorita nr.1...dar n-o să treacă ușor de Azarenka ...sau n-o să treacâ deloc!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  29 Mai 2019, 17:51

...nu prea le nimereste nenea asta ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează