SPORTURI  »  TENIS  »  WTA PRAGA

SIMONA HALEP - MAGDALENA FRECH 6-2, 6-0 / Halep, prima reacție după calificarea în semifinale la Praga

Simona Halep e în semifinale la Praga. Sursă foto: WTA
Simona Halep e în semifinale la Praga. Sursă foto: WTA

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 august 2020 17:10 / Actualizat vineri, 14 august 2020 20:32

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a învins-o categoric pe Magdalena Frech (22 de ani, 174 WTA), scor 6-2, 6-0, într-un meci din sferturile de finală ale turneului de la Praga.

  • În semifinalele de la Praga, Simona o va întâlni pe învingătoarea din partida Irina Begu (29 de ani, 82 WTA) - Sara Sorribes Tormo (23 de ani, 84 WTA). Meciul a fost întrerupt din cauza ploii, când Begu conducea cu 6-2, 0-1.

La finalul meciului, Simona Halep a acordat un scurt interviu, în care și-a analizat jocul și a mărturisit ce crede că a funcționat cel mai bine în disputa cu poloneza de pe locul 174 WTA. 

„Am lovit puternic mingea, am deschis terenul și m-am descurcat foarte bine cu voleul. Sunt mulțumită că am făcut pasul în față și am jucat foarte bine. A fost un meci bun, am jucat mai bine decât în precedentele două zile. Nu a fost ușor pentru Magdalena, care a jucat ieri un meci complicat”, a spus Simona, imediat după terminarea partidei. 

Halep, victorie fără emoții cu Magdalena Frech

După meciurile epuizante jucate în precendetele două tururi, Simona Halep n-a întâmpinat deloc probleme astăzi. Cu excepția startului, când Frech a izbutit unicul ei break din meci, Halep s-a aflat în permanență la conducerea meciului. Magdalena Frech a părut copleșită în multe momente ale partidei și nu a putut deloc să-i facă față fostei campioane de la Roland Garros și Wimbledon.

Vezi AICI cronica partidei Simona Halep - Magdalena Frech 6-2, 6-0

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
10aripa
10aripa  •  14 August 2020, 20:51

Prima reactie a lui Halep:" M-a incomodat putin nasul,dar am reușit!"

Vezi toate comentariile (1)
Comentează