SPORTURI  »  TENIS  »  WTA STUTTGART

SIMONA HALEP - MAGDALENA RYBARIKOVA // VIDEO Halep a explicat cum și-a destabilizat adversara: "Simțeam că sunt mai puternică dacă fac asta" + detalii despre accidentare

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 aprilie 2018 23:57

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a avansat miercuri seara în sferturi la Stuttgart, reușind să o învingă în trei seturi pe Magdalena Rybarikova (18 WTA), scor 4-6, 6-2, 6-3 (detalii despre meci, aici).

La finalul meciului, Simona Halep a explicat tactica prin care a destabilizat-o pe Rybarikova, dezvăluind și că nu a vrut să se retragă, chiar dacă a simțit unele dureri la spate și la picioare în primul set.

"Adversara a jucat foarte bine în primul set, întotdeauna e greu să joci împotriva ei. Am vrut să forțez mai mult pe reverul ei și să nu mai ratez, așa cum s-a întâmplat la finalul setului secund. Apoi mi-am găsit ritmul și am stat în joc punct cu punct.

Am încercat să mențin schimburile mai lungi, simțind că joc un tenis mai bun și sunt mai puternică dacă meciul ajunge în decisiv.  Nu mi-e teamă să stau în schimburile lungi, de asta îmi place zgura. Aici e foarte alunecoasă, în primul set am simțit asta la musculatură, dar nu am vrut să mă opresc. Nu m-am gândit la accidentare și am continuat să joc", a declarat Simona Halep, la interviul acordat pe teren la finalul meciului. 

În sferturi, Simona Halep o va înfrunta vineri pe câștigătoarea partidei dintre Coco Vandeweghe și Laura Siegemund. Duelul dintre cele două are loc joi, de la ora 14:30.

Vezi aici cronica meciului Simona Halep - Magdalena Rybarikova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
indolentu
indolentu  •  26 Aprilie 2018, 17:34
Postat de ludasmatyi pe 26 Aprilie 2018, 17:29

Halep nu a fost mai puternica,a avut norocul mai mare....a gresit enorm Rybarikova,astfel Halep a castigat si asa cam greu doar in setul decisiv.Coco va fi o adversara mult mai grea !!! Kerber va castiga turneul !!

iesti trist covalact?

ludasmatyi
ludasmatyi  •  26 Aprilie 2018, 17:29

Halep nu a fost mai puternica,a avut norocul mai mare....a gresit enorm Rybarikova,astfel Halep a castigat si asa cam greu doar in setul decisiv.Coco va fi o adversara mult mai grea !!! Kerber va castiga turneul !!

sala_dalles
sala_dalles  •  26 Aprilie 2018, 05:46

Bai nevinovatul neinformat deci roman get beget ! Ba in vara lui 90 Ambasada Marii Britanii a mers din inertie asa ca exista o agentie de turism care oferea vacante in Anglia fara sa fie nevoie de vize . Au fost numai doua pachete. Unul in Iulie si celalat in August pina cind mass media din Anglia care e plina de oameni ai serviciilor secrete MI si MI 6 sau prins de poanta si au trimis la Foreign Office avertizarea ca Anglia in particular e in primejdie sa se umple de baietii din rahova si ferentari asa ca au pus vize care romanului de rind ii era imposibil sa le obtina . Asa se va intimpla si dupa Brexit ca doar nu era sa dureze la infinit !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează