SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Simona Halep, mesaj special pentru femeile din întreaga lume: „Putem realiza orice, vă puteți inspira din cariera mea” + Ce cadou i-a oferit mamei ei

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 martie 2019 12:15

Simona Halep (2 WTA) le-a transmis un mesaj special femeilor din întreaga lume cu ocazia ”Zilei Femeii” după victoria cu Barbora Strycova (32 de ani, 50 WTA), scor 6-2, 6-4 în turul 2 de la Indian Wells.

  • Simona Halep va juca în turul următor împotriva ucrainencei Kateryna Kozlova ( 25 de ani, 114 WTA).

„Este o zi mare. Pentru noi, este o zi mare.Toată femeile sărbătoresc. Am comandat un buchet de flori pentru mama mea. În România, e important. Şi în fiecare an sunt aici, aşa că sunt puţin tristă că nu pot sărbători alături de ea, dar voi avea apoi timp.

Cred că femeile pot vedea şi trebuie să creadă că pot face orice. Putem realiza orice. Putem fi femei de succes, nu există limite. Nu doar bărbaţii pot face lucruri măreţe. Şi noi, femeile, putem realiza orice. Cred că se pot inspira din cariera mea. Dacă niciodată nu renunţi, atunci poţi reuşi orice", a declarat Halep la Indian Wells.

Vezi și:

SIMONA HALEP - BARBORA STRYCOVA 6-2, 6-4 // VIDEO Continuă lupta pentru locul 1 WTA » Prima reacție + O va întâlni pe Kateryna Kozlova în „șaisprezecimi” la la Indian Wells

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
269935717271983
Aurel Blaguta  •  11 Martie 2019, 07:49

Ea trage l-a noroc în meciuri da i încă îi iese ($ e l etc)

spinoza
spinoza  •  09 Martie 2019, 17:23

Corect Simona! Daca nu renunți niciodată poți realiza aproape orice! Nici tu sa nu renunți la locul 1!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close