SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Simona Halep, lăudată de fostul antrenor al lui Federer și Sampras: „Mai poate câștiga 6 titluri de Grand Slam”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 23 martie 2021 15:35 / Actualizat marti, 23 martie 2021 15:42

Americanul Paul Annacone, fostul antrenor al lui Roger Federer, Pete Sampras sau Sloane Stephens, a vorbit despre Simona Halep înainte de turneul de la Miami.

Fost jucător de tenis, Annacone a lăudat-o pe jucătoarea de 29 de ani, aflată pe locul 3 WTA, și crede că mai poate câștiga alte turnee de Grand Slam.

„Simona este o jucătoare incredibil de talentată! Se află la nivelul cel mai înalt al tenisului de multă vreme. Simt că Simona este una dintre favorite la fiecare turneu de Grand Slam!

Dacă ea rămâne sănătoasă și motivată, nu văd niciun motiv pentru care nu va mai câștiga un turneu de Grand Slam. Poate fi unul, pot fi trei sau pot fi șase titluri majore.

Dar pot spune cu siguranță că ea are calitățile necesare pentru a fi favorită în turneele de Grand Slam în următorii ani dacă rămâne sănătoasă”,”, a spus Paul Annacone pentru Prosport.

VIDEO Simona Halep, jonglerii cu mingea de fotbal la Miami

Citește mai multe știri despre Simona Halep:

S-a stabilit tabloul turneului de la Miami! Ce traseu are Simona Halep + cu cine au picat celelalte românce

Anunțul făcut de Simona Halep i-a pus pe gânduri pe jurnaliștii italieni: „Șansele noastre scad considerabil”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  23 Martie 2021, 21:09

Asta a spus acum trei ani!!!

tanase
tanase  •  23 Martie 2021, 20:16

Eu m-as mulțumi sa mai câștige 2. E vorba ca la ea a intervenit o uzura, și oricum din când în când neamul de fapt a distras-o de la tenis. Nu are capacitatea personala de a gândi ca bărbații. Și contează mult și sa nu aibă accidentări.

tororosso
tororosso  •  23 Martie 2021, 18:47

Dacă și cu parcă ! ... din păcate este direcționată mental spre măritiș și cu gândul spre ciuruc . Ca să fi ținut minte ca un mare sportiv ar trebui să te retragi in momentul de glorie altfel devii încetul cu încetul o paria .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează