SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

SIMONA HALEP - MIHAELA BUZĂRNESCU 6-3, 4-6, 6-2 // Halep, victorie muncită în duelul românesc de la Wimbledon! Joacă mai departe cu Victoria Azarenka

FOTO: Guliver/GettyImages +9   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iulie 2019 18:39

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) a trecut Mihaela Buzărnescu (31 de ani, 53 WTA), scor 6-3, 4-6, 6-2, și s-a calificat în turul trei la Wimbledon 2019.

  • Halep va juca în turul trei cu bielorusa Victoria Azarenka (29 de ani, 40 WTA). Meciul se va disputa vineri, la o oră ce urmează să fie anunțată de organizatori.

Începutul primului set a fost sub semnul hazardului. Simona s-a desprins la 2-0, Miki a revenit, apoi au urmat trei break-uri survenite pe fondul multitudinii de erori nerforțate. Fostul lider mondial s-a regrupat, și-a ridicat nivelul serviciului, nu a mai comis nicio greșeală și a închis setul după exact 30 de minute.

15 erori neforțatea comis Mihaela Buzărnescu în primul set, față de doar 8 ale Simonei. Miki a condus cu 5-4 la capitolul loviturilor câștigătoare

Mihaela Buzărnescu a etalat un tenis încântător în setul secund. Forehand-ul a funcționat la cote înalte, erorile forțate, 15 la număr în primul set, au dispărut, toate ducând la un avantaj de 4-2 pentru Miki. Halep e egalat la patru, insuficient pentru o victorie în minimum de seturi.

+10 FOTO

Decisivul a fost controlat de fostul lider mondial. Halep a fost superioară din punct de vedere fizic și a reușit să lovească din poziții favorabile. De cealaltă parte, parcă sufocată, Mihaela a reluat șirul de erori neforțate din actul inaugural. Simona servit impecabil în game-ul cu numărul 7 pentru a-și consolida break-ul.

FINAL » Simona Halep - Mihaela Buzărnescu 6-3, 4-6, 6-2

6-2, BREAK, set și MECI HALEP!
5-2, GAME HALEP:
Simona servește impecabil în acest game.Loviturile venite spre exterior o incomodează vizibil pe Buzărnescu.
4-2, BREAK HALEP:
Simona reacționează prompt și întrerupe seria lui Miki.
3-2, BREAK BUZĂRNESCU:
Halep s-a aflat într-o poziție excelentă la punctul de break al Mihaelei. Miki s-a apărat fantastic, a ghicit o lovitură pe contre-pierd, apoi a profitat de un forehand lung al fostului lider mondial. 
3-1, GAME BUZĂRNESCU:
Game solid de serviciu. Mihaela riscă tot pe loviturile de forehand, cu succes de această dată.
3-0, GAME HALEP:
Simona confirmă break-ul, în aplauzele Virginiei Ruzici. Halep pare a avea o grimasă cauzată de problemele la glezna stângă.
2-0, BREAK HALEP:
Schimburi aprige de lovituri. Miki încearcă o „scurtă” la mingea de break a Simonei, dar greșește la limită. 
1-0, GAME HALEP:
Simona nu pare să acuze șocul pierderii setului secund. 

A început setul decisiv!

4-6, GAME și SET BUZĂRNESCU! 
4-5, BREAK BUZĂRNESCU:
Ce luptă! Mihaela supraviețuiește într-un game în care Halep a forțat un break decisiv. Simona pare a avea probleme de deplasare.
4-4, BREAK HALEP:
Întreruperea a scos-o evident pe Buzărnescu din ritm. Simona fructifică a doua minge de break avută.
3-4, GAME HALEP:
După o pauză de câteva minute cauzată de un suporter căruia i s-a făcut rău în tribune, Simona câștigă două puncte consecutive și tranșează game-ul.
2-4, GAME BUZĂRNESCU:
Senzațional! Mihaela e descătușată în acastă porțiune a jocului. Forehand-ul funcționează perfect, lovește de fiecare dată la limită și prinde liniile.
2-3, BREAK BUZĂRNESCU:
Mihaela câștigă la zero pe serviciul Simonei.
2-2, GAME BUZĂRNESCU:
Miki continuă seria fantastică. Erorile neforțate comise în primul set se transformă în lovituri câștigătoare.
2-1, BREAK BUZĂRNESCU
: Nivel fantastic de tenis etalat de cele două jucătoare! Mihaela izbutește câteva lovituri fantastice de forehand, Simona se apără eroic, dar își cedează serviciul.
2-0, BREAK HALEP:
Un nou game lung pe serviciul Mihaelei. Halep fructifică a doua minge de break avută.

+10 FOTO

1-0, GAME HALEP: Simona confirmă finalul bun din primul set. Mihaela nu găsește soluții în fața defensivei exacte a fostului lider mondial.

A început setul secund!

6-3, GAME și SET HALEP: Mult mai sigură, Simona închide setul după exact 30 de minute. Mihaela a încercat să compenseze printr-un plus de agresivitate, dar termină cu 15 erori neforțate, față de doar 8 ale Simonei. Miki conduce la capitolul loviturilor câștigătoare cu 5-4.
5-3, GAME HALEP:
Cel  mai simplu game pe serviciu pentru Simona. Singurul punct cedat a venit în urma unei duble greșeli.
4-3, BREAK HALEP:
Miki nu pune primul serviciu în teren și e pradă ușoară pentru Simona, una dintre cele mai bune jucătoare la retur din circuit. Ultimul schimb a fost unul încântător. Buzărnescu răspunde cu o contrascurtă loviturii plasate de Halep lângă fileu, apoi Simona închide cu un backhand în lung de linie. 
3-3, BREAK BUZĂRNESCU:
Continuă hazardul din startul partidei. Niciuna dintre jucătoare nu reușește să își impună ritmul.
3-2, BREAK HALEP:
Simona are mâna sigură în acest game și profită de graba Mihaelei. Buzărnescu încearcă să lovească decisiv, să scurteze schimburile.
2-2, BREAK BUZĂRNESCU:
Miki lovește foarte repede mingea, iar returul o incomodează de fiecare dată pe Halep. 
2-1, GAME BUZĂRNESCU:
Mihaela e agresivă și punctează în premeiră pe tabelă.
2-0, GAME HALEP:
Simona servește precis. Mihaela comite două erori neforțate, iar mingea care închide game-ul vine după o săritură ciudată din iarbă.
1-0, BREAK HALEP: 
Simona începe în forță și reușește câteva retururi foarte bune, care îi aduc primul break al meciului.
A început meciul! Mihaela Buzărnescu servește în primul game!

 

Vezi și: 

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2019 // VIDEO Alt an, aceeași problemă! Simona Halep a avut multiple accidentări la gleznă în carieră: cum s-a descurcat de fiecare dată

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  04 Iulie 2019, 09:09

ca sa fiti cinstiti pana la capat de ce nu scrieti si nr. de lovituri castigatoare ,care este mai mult decat dublu in favoarea lu Miki de ce ? nu o avantajeaza pe Simona

lapusneanul
lapusneanul  •  03 Iulie 2019, 19:17
Postat de alexandra2018 pe 03 Iulie 2019, 18:22

*** oferita de EuroSport!!!! Suciu, acest cocalar de la Constanta, are un comentariu partinitor, de parca nu reprezinta ambele Romania!!! Insa, asa e ca una te angajeaza la EuroSport. Pe langa Terzian, Niculesc, Dobre si tipa de la tenis, EuroSport e noul OTV.

primul set l-am vazut pe bein france, dupa care am comutat pe bbc, fara batai de cap, suciu e angajat la digi, la eurosport e colaborator...toti aia de la digi au baut apa unul dupa celalalt, cel mai tare e cand zic la scorul de 30-30 ca simona e la doua puncte castigarea punctului, de parca adversara nu e la fel .:)

tatiana19
tatiana19  •  03 Iulie 2019, 19:03

Felicitari ambelor sportive. A fost un meci frumos. Sunt fericita pentru Simona si trista pentru Mihaela. Asta e tenisul. Urmeaza dublul pentru Mihaela si Raluca Olaru. Pentru Simona intalnirea cu Azarenka. Un meci infernal pentru Simo. Succes Simona, succes tuturor fetelor noastre!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează