SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

SIMONA HALEP - MIHAELA BUZĂRNESCU, turul 2 la Wimbledon // Mats Wilander, fost număr 1 ATP, crede în Buzărnescu: „Ar putea s-o învingă pe Halep”

Mihaela Buzărnescu // Foto: Guliver/GettyImages
Mihaela Buzărnescu // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iulie 2019 12:43

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) și Mihaela Buzărnescu (31 de ani, 53 WTA) se întâlnesc astăzi în turul doi de la Wimbledon, după ora 15:30. Mats Wilander îi dă șanse reale Mihaelei în fața Simonei.

„Dacă vrei să te gândești că Mihaela ar putea să o învingă pe Simona Halep, atunci cu siguranță ar trebui să fie aici, la Wimbledon. Cu atât mai mult cu cât Halep are acele probleme cu glezna stângă”, a spus Mats Wilander, expert Eurosport, conform HotNews.

pe cine va fi presiunea

Fostul lider mondial, care are 7 titluri de Grand Slam în palmares, a vorbit și despre presiunea meciului dintre cele două românce.

„În mod normal, ai putea să spui că presiunea ar trebui să fie toată pe Simona. Dar intervine întrebarea: cât de apropiate sunt cele două? Dacă sunt prietene bune, atunci presiunea este la cote ridicate, iar cea mai bună va câștiga.

Dacă nu sunt neapărat prietene bune, atunci presiunea va fi pe Simona. Ea este jucătoarea cea mai de succes din istoria tenisului românesc, în timp ce Buzărnescu a avut o carieră dificilă (n.r. cu multe accidentări), este periculoasă, este stângace, lovește mingea foarte puternic. Din punctul meu de vedere, diferența dintre ele se va face la nivel mental”, a concluzionat Mats Wilander.

Meciul dintre Simona Halep și Mihaela Buzărnescu va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Eurosport.

Citește și:

Maria Sharapova, criticată dur de adversară după ce s-a retras la 0-5 în decisiv: „Mi se pare trist să-mi spună asta”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
157529838161978
Tudorel Dumitru  •  03 Iulie 2019, 17:33

De cand comenteaza marile turnee Wilander nu a emis niciodata o parere pozitiva la adresa lui Halep.Eu cred ca este cam neam prost.

loko1
loko1  •  03 Iulie 2019, 16:25

Și mingea de tenis e rotundă,deci se poate întâmpla orice. Simona s-a temut de mult ,că va veni vremea, când se va înfrunta cu Miki,și iată că a venit.De altfel în meciul ,anterior,dacă avea cu adevărat ceva,abandona dar așa e un motiv să întrerupă meciul,dacă simte că pierde.Eu am pariat (la cacealma )pe Miky,pentru cota mai mare,dar nu sunt total convins,pentru că Mihaela nu mai joacă așa cum juca înainte de accidentare,când a înviso de 2 ori pe Svitolina.

347655969058390
Ion Popescu  •  03 Iulie 2019, 15:01

Nuteaza care invinge. Traiasca Romania !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close