SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP, VICTORIE LA TAS

Halep n-a terminat cu procesele » Ce urmează pentru Simona

Simona Halep (32 de ani) a câștigat procesul la TAS și poate reveni imediat în circuitul WTA. Dubla campioana de Grand Slam va duce acum o nouă bătălie, cea pentru spălarea imaginii și pentru obținerea unor recompense financiare. +35   FOTO
Simona Halep (32 de ani) a câștigat procesul la TAS și poate reveni imediat în circuitul WTA. Dubla campioana de Grand Slam va duce acum o nouă bătălie, cea pentru spălarea imaginii și pentru obținerea unor recompense financiare.

Articol de - Publicat joi, 07 martie 2024 17:32 / Actualizat joi, 07 martie 2024 17:37

Simona Halep (32 de ani) a câștigat procesul la TAS și poate reveni imediat în circuitul WTA. Dubla campioana de Grand Slam va duce acum o nouă bătălie, cea pentru spălarea imaginii și pentru obținerea unor daune financiare.

Simona Halep a câștigat procesul la TAS, iar suspendarea i-a fost redusă de la 4 ani la 9 luni. Sportiva din Constanța a revenit joi în România. A fost întrebată despre următorii pași legali și dacă va intenta un proces împotriva ITIA.

Simona Halep a făcut un anunț clar pe aeroport: „100% voi juca acolo”
HALEP, VICTORIE LA TAS
Simona Halep a făcut un anunț clar pe aeroport: „100% voi juca acolo”

„Eram foarte bucuroasă atunci când am primit decizia și am discutat cu toți avocații mei. Vom discuta pe parcurs acest aspect și vom face tot ceea ce trebuie. A fost incorect tot ceea ce s-a întâmplat!”, a spus Simona Halep pe aeroport, la revenirea în România.

Simona Halep, proces cu Quantum Nutrition

Simona Halep a dat deja în judecată Quantum Nutrition, firma canadiană care a produs pudra de colagen contaminată cu roxadustat consumată de sportivă. Jurnaliștii americani de la CNN au publicat pasaje din dosar.

Jurnaliștii americani au intrat în posesia plângerii oficiale făcute de Simona Halep și au dezvăluit mai multe fragmente.

Potrivit documentului, Simona a folosit suplimentul Schinoussa în 2022, în timpul US Open: „Ulterior a fost testată pozitiv cu roxadustat, substanță care nu apare pe eticheta produsului”.

În cadrul plângerii, avocații româncei acuză Quantum Nutrition de „nepăsare și de un nivel frapant de neglijență” și notează că în ultimul an și jumătate „Simona a trecut printr-o perioadă de chin și umilire, și-a pierdut pofta de viață”.

În ceea ce privește despăgubirile, documentul precizează suma de 10 milioane de dolari.

Firma care a produs suplimentul nu mai există

În acte se spune că firma producătoare a suplimentului contaminat e Quantum Nutrition, deținută în Canada de frații John și Konstantinou „Kostas” Koveos.

În fața tribunalului sportiv, John Koveos a susținut că, de fapt, ei nu au fabrică, ci au produs colagenul în fabrica Custom Food Packaging.

Halep n-a terminat cu procesele » Ce urmează pentru Simona
Niște cutii zăceau aruncate alandala la sediul firmei Quantum Nutrition

Firma producătoare a colagenului implicat în cazul Simonei Halep, Custom Food Packaging, nu mai există. Ea s-a închis acum un an și jumătate.

În octombrie 2023, GSP a vizitat firmele incriminate de Simona Halep și a găsit un peisaj sumbru, clădiri abandonate și neglijență. 

VIDEO. Simona Halep vorbește despre Patrick Mouratoglou și daca vor mai urma alte procese: „A fost o greșeală, pentru care eu am plătit foarte scump”

Citește și alte știri despre Simona Halep:

Ce nu a putut îndura Simona Halep în timpul suspendării: „Era o suferință să fac asta”
SIMONA HALEP, VICTORIE LA TAS
Ce nu a putut îndura Simona Halep în timpul suspendării: „Era o suferință să fac asta”
Simona Halep, întrebată frontal: „Ce mesaj ai pentru Serena Williams?” » Răspunsul fără echivoc oferit pe aeroport
HALEP, VICTORIE LA TAS
Simona Halep, întrebată frontal: „Ce mesaj ai pentru Serena Williams?” » Răspunsul fără echivoc oferit pe aeroport

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  08 Martie 2024, 00:50
Postat de danutcornel pe 07 Martie 2024, 17:56

succes simona!

Vrajeala ... O sa-i de-a bani canadienii cand ajunge Stere "Presedinte " in Romania ; Atentie la neatentie , " graba strica treaba " . O poate lovi o accidentare , din te miri ce !... Teatru , cinema ieftin si tupeu ... Si eu imi propun sa particip la " Olimpiada" .... ca spectator . Nu mai revine , este pierdut totul , cautati in istoria sportului , ea are probleme de concetrare in continuare , mai ales ca acum se grabeste (pentru ca este in subconstient , ca doreste sa demonstreze ....etc ) Lumea asteapta sa o aduleze iar (unii) si ea va claca . Una este sa vrei si alta este sa mai poti ... Primul antrenor , zboara pana in vara , sigur . Darren C. nu vine , ar fi cea mai mare greseala , sa pariezi pe o "Iluzie" . Si altul sa stea si ea sa se enerveze sa spuna : ce faceti ma ? Nu bateti din palme , nu strigati , stati ca niste "momai " . In "Sport" este un Paradox , cel putin asa il vad eu acum : cei cu caracter urat , dar cu ambitie , curaj , noroc , daruire au mai mult succes ( este un cumul de + si - ) Apropo de asta : cred ca David Popovici nu va castiga nici o medalie la "Olimpiada" . Nu ca nu mi-as dorii , ca sunt Roman ( Doamne iarta-ma

dandana
dandana  •  07 Martie 2024, 23:43

Eu cred ca ar trebui sa stea liniștită. Poate ii fac ăștia figura și o bagă înapoi. Ai trecut peste, nu te-au obligat oamenii sa iei de la ei, și ai luat tu cu mâna ta. Lasă-ne Simo cu *** astea. Treci la muncă și bucură lumea cu ce poți pe teren. Ca ai cam rămas datoare vândută

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dandana
dandana  •  07 Martie 2024, 23:40
Postat de elgabri pe 07 Martie 2024, 18:41

Pe Zika cand o da in judecata ca si ea i a produs prejudicii ;))))

*** puternic ai. Nu vezi omule ca ești foarte prost? Cine *** mai vorbește asa în anul 2024 când tastatura scrie aproape singură cuvintele? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează