SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP. Nadia Comăneci vorbește despre succesul Simonei Halep: "Va fi un imbold pentru generațiile următoare"

Articol de GSP - Publicat luni, 02 iulie 2018 14:50

Nadia Comăneci, o apropiată a Simonei Halep, a vorbit despre importanța succesului obținut de Halep la Paris, când a câștigat Roland Garros-ul în fața americancei Sloane Stephens.

"Mai e nevoie de timp pentru a se obișnui cu ideea. După un asemenea succes ești euforică și te gândești «Nu pot să cred că este real». Te întrebi dacă este real. După aceea te culci și dimineață când te trezești spui: «Oh, nu a fost doar un vis. Trofeul e în camera mea. Chiar asta s-a întâmplat». În cazul meu, nu am realizat ce am reușit. Abia când am ajuns în România și am văzut 10.000 de oameni la aeroport mi-am dat seama de ce am realizat.

În România, sportul mereu unește oameni. Este frumos să vezi că români de toate vârstele au avut aceste momente de bucurie. Când apare un succes ca cel de la Paris, toată lumea uită de tot și nu pot crede că unul dintre ei a reușit așa ceva. Va fi un imbold pentru generațiile următoare. Demonstrează că oricine, cu multă muncă și dedicare, poate ajunge în top. Sper ca părinții din România să înțeleagă importanța sportului", a declarat Nadia Comăneci, potrivit Reuters.

Citește și: Nimeni nu-i mai poate contesta supremația Simonei » Cum le domină românca pe adversarele de la turneul londonez

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ucv1948
ucv1948  •  02 Iulie 2018, 20:08

Vedeti ? Daca era o stire despre Becali , aveati o suta de comentarii pana acum la articol ... Altfel , o stire cu Nadia Comaneci si Simona Halep , doua simboluri ale Romaniei , a trecut neobservata . Incredibil !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează