SPORTURI  »  TENIS  »  EVENIMENT

Iulia Albu a analizat ținutele purtate de Simona Halep la nunta cu Toni Iuruc: „E surprinzător!”

Simona Halep, a 11-a jucătoare a lumii, s-a căsătorit miercuri cu Toni Iuruc. Criticul de modă Iulia Albu a lăudat ținutele miresei.
Simona Halep, a 11-a jucătoare a lumii, s-a căsătorit miercuri cu Toni Iuruc. Criticul de modă Iulia Albu a lăudat ținutele miresei.

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 septembrie 2021 17:12 / Actualizat vineri, 17 septembrie 2021 17:37

Simona Halep, a 11-a jucătoare de tenis a lumii, s-a căsătorit miercuri cu Toni Iuruc. Criticul de modă Iulia Albu a lăudat ținutele miresei.

Simona Halep a purtat trei rochii în ziua nunții. Iulia Albu a lăudat ținutele dublei câștigătoare de Grand Slam, dar și costumul lui Toni Iuruc. 

Iulia Albu, despre ținutele purtate de Simona Halep la nunta cu Toni Iuruc

„Simona a ales o ținută extrem de decentă, este un cuvânt care caracterizează toate aparițiile ei publice. Alegerile pe care ea le face sunt întotdeauna sigure și în același timp extrem de rafinate. Este chiar surprinzător, pentru că ea nu lucrează cu un stilist”, a declarat Iulia Albu pentru Observator.

+26 FOTO

Toni Iuruc a avut o apariție pe cât de banală, pe atât de corectă, nu am putea spune nimic rău despre alegerea pe care el a făcut-o, dar până la urmă el nu se dorește un fashion icon
- Iulia Albu

Nume grele la petrecerea de la nunta Simonei Halep

Printre numele importante care au participat la căsătoria Simonei cu Toni s-au numărat Ilie Năstase, Ștefan Bănică Jr, George Cosac sau Florin Segărceanu, dar și nume importante din fotbal: Gică Hagi, Gică Popescu sau Florin Răducioiu.

„Să fie sănătoasă! Să se concentreze pe tenis că mai are mult timp de jucat! Mă uit la Serena și are 39 de ani, iar Simona face 30 de ani, deci are mult de jucat. M-a rugat să-i dau o rachetă de tenis de la mine, dar le am la București și n-am apucat să iau una", a spus Năstase.

VIDEO Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc! Primele imagini cu cei doi miri + Momentul în care Simona spune „Da”

Citește și alte știri despre Simona Halep: 

De ce a lipsit Ion Țiriac de la cununia Simonei Halep » Ilie Năstase: „Eu așa am înțeles”

VIDEO Simona Halep și Gică Hagi, spectacol pe ringul de dans » Melodia pe care cei doi s-au dezlănțuit

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  18 Septembrie 2021, 12:05

Stai si te intrebi daca aceasta persoana poate fi considerata o "stilista"?! Tinutele Simonei Halep "stralucesc" prin lipsa de bun gust! Cum poti sa afirmi, tu ca adevarata "stilista" cum te consideri, ca tinutele Simonei au fost unele decente? De fapt aerul de "imbatranit" si de lipsa de rafinament stilistic emana chiar din tinuta din fotografia alaturata, o tinuta de macrameu antic, batran si lipsit de gust artistic! Dar "se poarta" la machedoneni tinutele asa zise "sobre" dar lipsite de orice rafinament stilistic.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează