SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

UPDATE Serena Williams a câștigat duelul cu Simona Halep și o va înfrunta pe Naomi Osaka în semifinalele de la Australian Open

Serena Williams și Simona Halep FOTO Imago
Serena Williams și Simona Halep FOTO Imago

Articol de - Publicat marti, 16 februarie 2021 07:37 / Actualizat marti, 16 februarie 2021 11:54

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) a fost învinsă de Serena Williams (39 de ani, 11 WTA), scor 3-6, 3-6, în sferturile de finală de la Australian Open 2021, în a 12-a întâlnire directă dintre Simona și Serena, iar sportiva din America o va înfrunta pe Naomi Osaka în semifinalele turneului de la Melbourne.

UPDATE Serena Williams a învins-o pe Simona Halep și se va duela cu Naomi Osaka în semifinale la Australian Open

Serena Williams a trecut fără probleme de Simona Halep și se pregătește pentru duelul cu Naomi Osaka din semifinalele turneului de la Melbourne. Septupla campioană de la Australian Open poate câștiga al 24-lea titlu de Grand Slam din cariera sa și o poate egala pe Margaret Court, care ocupă prima poziție într-un clasament all-time.

Simona Halep părăsește Australian Open 2021 în sferturile de finală, gândindu-se poate cum ar fi stat lucrurile dacă ar fi valorificat avantajul de 2-0, apoi 3-1 pe care l-a avut în setul secund. Serena Williams a revenit și a câștigat 5 game-uri consecutive pentru a-și asigura biletul pentru semifinalele competiției.

Știre inițială:

Naomi Osaka se află printre principalele favorite la câștigarea Australian Open și a trecut fără probleme de Su-Wei Hsieh în sferturile de finală. Osaka a câștigat partida într-o oră și opt minute, scor 6-2, 6-2, iar numărul 3 mondial a ajuns la a 19-a victorie la rând după ce a învins-o pe sportiva din Taiwan.

Naomi Osaka, despre un posibil duel cu Halep sau Williams: „O să fie o întâlnire foarte distractivă”

„Niciodată nu mă uit la tabloul principal ca să văd cu cine aș putea juca în următorul tur, dar toată lumea mi-a zis despre posibilul adversar și am aflat cine ar putea fi. O să fie o întâlnire foarte distractivă”, a declarat Naomi Osaka după ce s-a calificat în semifinale la Australian Open. Sportiva din Japonia a făcut 7 ași și a pierdut doar 2 puncte pe primul serviciu în duelul cu Su-Wei Hsieh.

35 de aniare Su-Wei Hsieh și este cea mai vârstnică jucătoare care a ajuns pentru prima dată în sferturile de finală ale unui turneu de Grand Slam

Naomi Osaka s-a mai impus la Australian Open, în urmă cu 2 ani, după o finală de zile mari cu Petra Kvitova, scor 7-6, 5-7, 6-4. Osaka a mai câștigat două Grand Slam-uri pe lângă turneul de la Melbourne, la US Open, în 2018 și 2020.

2018a fost anul când a avut loc ultimul duel dintre Simona Halep și Naomi Osaka, în runda a doua a turneului WTA de la Roma. Sportiva din România a trecut fără probleme de Osaka, scor 6-1, 6-0.

Întâlniri directe Simona Halep - Naomi Osaka:

  • Roland Garros (2016): Simona Halep - Naomi Osaka 4-6, 6-2, 6-3
  • Miami Open (2017): Simona Halep - Naomi Osaka 6-4, 2-6, 6-3
  • Australian Open (2018): Simona Halep - Naomi Osaka 6-3, 6-2
  • Indian Wells (2018): Naomi Osaka - Simona Halep 6-3, 6-0
  • Roma (2018): Simona Halep - Naomi Osaka 6-1, 6-0

VIDEO. Discursul Simonei Halep după ce a învins-o pe Iga Swiatek la Australian Open

Citește și alte știri despre Australian Open:

Meciul Simona Halep - Serena Williams, analizat de două legende: „Ca o finală!” » Ce trebuie să facă românca pentru a câștiga

„Crezi că Simona Halep e diferită la Australian Open?” » Ce a răspuns Darren Cahill înainte de meciul cu Serena Williams: „E de la sângele de român”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1578362032478810
Tihamér Takó  •  16 Februarie 2021, 12:06

Halep nu va mai castiga cu Serena...regina ramane regina !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează