SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP // Omagiul suprem pentru Simona Halep: gestul IMENS făcut de organizatorii turneului de la Australian Open

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 25 ianuarie 2018 13:28

Simona Halep s-a calificat astăzi în cea de-a treia finală de Grand Slam a carierei. Românca a învins-o în semifinale pe nemțoaica Angelique Kerber, scor 6-3, 4-6, 9-7, după un meci de-a dreptul dramatic.

  • În finală, Simona Halep o va înfrunta pe daneza Caroline Wozniacki;
  • Duelul va avea loc sâmbătă, de la ora 10:30, şi va fi în format liveTEXT pe GSP.ro şi în direct la Eurosport. 

Victoria i-a impresionat pe organizatorii turneului de la Melbourne, care, la doar câteva ore de la finalul meciului, au schimbat fotografia de copertă a contului oficial de Twitter cu o fotografie a Simonei Halep din timpul meciului epic cu Kerber. 

Acelaşi lucru se întâmplase şi în urmă cu 5 zile, după supervictoria reuşită de Halep în turul III în faţa lui Lauren Davis, 15-13 în decisiv, la capătul unui meci în care românca salvase alte 3 mingi de meci. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
1796947390362184
Octavian Miu  •  25 Ianuarie 2018, 17:11

Dar unde sunt haterii?

andrei.33
andrei.33  •  25 Ianuarie 2018, 16:10

Pagina se schimba mereu in functie de meciul zilei. Nu e omagiu, e rutina, cancanisti ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

senateo
senateo  •  25 Ianuarie 2018, 15:14
Postat de Ion Ionescu pe 25 Ianuarie 2018, 14:08

Cauta o alternativa la Meldonium.

Si Kerber a plecat la cabine dupa primul set la fel ca Sharapova. La revenire a jucat cu totul altfel pana a ajunge la minge de meci. Simona s-a abtinut, a jucat cu incredere si a reusit s-o intoarca pe Kerber ... donium, ...butamol, ...epo sau ce noi descoperiri s-au mai facut. De vazut daca si Wozniacki va pleca la cabina dupa primul set pierdut in fata Simonei.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează