SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

VIDEO Halep a anunțat la ce turneu participă după Indian Wells și Miami: „Voi juca aici pentru prima dată”

Simona Halep // foto: captură Twitter
Simona Halep // foto: captură Twitter

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 martie 2022 12:17 / Actualizat vineri, 18 martie 2022 12:34

Simona Halep (30 de ani, locul 26 WTA) și-a confirmat prezența la Credit One Charleston Open, turneu care va avea loc în Charleston, SUA, între 4 și 10 aprilie.

Simona Halep are parte de o perioadă plină. Sportiva din România este calificată în semifinalele de la Indian Wells, unde o va întâlni pe Iga Swiatek în noaptea de vineri spre sâmbătă, și va participa la alte două turnee pe tărâm american în următoarele săptămâni.

După Indian Wells, Halep va concura la Miami Open, competiție de nivel WTA1000, programată între 22 martie și 3 aprilie.

Halep nu va părăsi Statele Unite ale Americii după turneul din Miami, ci va juca în premieră la Charleston, un turneu inedit, cu meciuri pe zgură verde.

Ce a pățit Ion Țiriac după ce a făcut COVID-19: „Am stat o lună într-un teren de vânătoare” + Ce măsură ar fi vrut implementată în pandemie
COVID-19
Ce a pățit Ion Țiriac după ce a făcut COVID-19: „Am stat o lună într-un teren de vânătoare” + Ce măsură ar fi vrut implementată în pandemie

Simona Halep își anunță prezența la Charleston: „Voi juca acolo pentru prima dată”

„Salutare! Luna viitoare va fi prima dată când voi juca în acest turneu, abia aștept! Luați-vă astăzi biletele și veniți să mă încurajați pe uimitorul stadion Credit One. Ne vedem curând!”, a transmis Halep într-un videoclip publicat de pagina oficială a turneului.

În acest an, turneul de la Charleston, de nivel WTA500, este prevăzut cu premii de 888.636 de dolari. Competiția a fost câștigată în 2021 de rusoaica Veronika Kudermetova.

Citește mai multe știri din tenis:

Încă un meci aprig între Nadal și Kyrgios » Momente incredibile cu australianul în prim-plan

Rebelul Kyrgios a fost iertat de copilul de mingi pe care era să-l lovească la Indian Wells » Ce i-a promis puștiului după meci

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
3507403945984319
Dan Coman  •  18 Martie 2022, 15:50

Daca Simona invinge aici, Bourbon este, ca si Fissette, antrenor, lucru pe care il presupun, dupa evolutia cu Martic, chit ca aia numai in forma nu a fost. Nu numai mental coach, ca Darren! Unul senzational, dar atat.

dora
dora  •  18 Martie 2022, 12:52

Nu cred ca va ajunge acolo. Pentru ca, de obicei, nu ”leaga” 3 turnee, in saptamani consecutive.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează