SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep, înainte de startul sezonului pe hard: „Obiectivul principal este US Open”

Simona Halep/ foto Imago Images
Simona Halep/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iulie 2022 14:31 / Actualizat joi, 28 iulie 2022 15:20

Simona Halep (30 de ani, 16 WTA) a plecat în Statele Unite ale Americii, acolo unde va juca la turneul „Citi Open” (30 iulie - 7 august), de la Washington.

Va fi primul turneu din nou sezon pe hard pentru jucătoarea din România, care are ca obiectiv principal câștigarea US Open (29 august - 11 septembrie).

Simona Halep: „Obiectivul principal este US Open”

„Mă simt bine. Am sentimentul plăcut de la Wimbledon. M-am odihnit, m-am antrenat din greu. Nu știu cum o să fie, este un nou sezon, pe hard, așa că o să văd acolo.

Obiectivul principal este US Open. Da, este un obiectiv (n.r. – să câștige un Grand Slam pe hard) foarte mare. Nu știu dacă se va îndeplini, dar o să dau tot ce am mai bun, de fiecare dată când intru pe teren”, a declarat Simona Halep la plecarea în SUA, potrivit Antena Sport.

Simona Halep: „Vreau să joc cât mai mult”

„A fost o vacanță frumoasă! Am avut o săptămână în care m-am antrenat, în țară. Sunt pregătită. Abia aștept să ajung în America. A fost greu să mă antrenez pe căldură. M-am obișnuit. Și acolo este foarte cald. Am mai jucat o dată acolo. Știu ce condiții mă așteaptă. Îmi doresc să joc meciuri.

Nu am jucat foarte mult anul trecut. Vreau să joc cât mai mult. Îmi plac mai mult meciurile decât antrenamentele. Sper să fac și treabă bună. Am jucat bine, în trecut, acolo, sper și anul acesta să o fac”, a mai spus Halep, potrivit sursei menționate.

Citește și:

Irina Begu, campioană la Palermo » Al 5-lea trofeu al carierei pentru româncă

Sorana Cîrstea a bătut palma cu noul antrenor » A ajutat-o pe Simona Halep să câștige un Grand Slam: „E o onoare pentru mine!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  29 Iulie 2022, 13:27
Postat de 267890 pe 28 Iulie 2022, 15:07

Vai vai, vai! De mult nu mai stiam nimic despre Halep. O asteptam acasa din primul tur.

:))))))

267890
267890  •  28 Iulie 2022, 15:07

Vai vai, vai! De mult nu mai stiam nimic despre Halep. O asteptam acasa din primul tur.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează