SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

VIDEO Simona Halep, detalii despre victoria fulminantă de la Indian Wells: „Asta am făcut de dimineață și totul a mers perfect”

Simona Halep / FOTO: imago-images
Simona Halep / FOTO: imago-images

Articol de GSP - Publicat joi, 17 martie 2022 02:48 / Actualizat joi, 17 martie 2022 09:41

Simona Halep (30 de ani, 26 WTA) a învins-o pe Petra Martic (31 de ani, 79 WTA), scor 6-1, 6-1, și s-a calificat în semifinalele turneului de la Indian Wells. 

  • Pentru Simona va urma un duel cu Iga Swiatek (21 de ani, 4 WTA). Jucătoarea din Polonia  a învins-o în sferturi pe Madison Keys, scor 6-1, 6-0, după doar 57 de minute.

Simona a făcut un meci aproape perfect. A lăsat să se înțeleagă că decisivă a fost strategia pregătită alături de antrenorul francez Morgan Bourbon.

Simona Halep, la o victorie distanță de un podium istoric al tenisului! Doar surorile Williams și Sharapova o depășesc + salt important în clasament
Indian Wells
Simona Halep, la o victorie distanță de un podium istoric al tenisului! Doar surorile Williams și Sharapova o depășesc + salt important în clasament

Simona Halep, prima reacție după victoria cu Petra Martic 

„A fost un meci foarte bun, cred că am jucat cel mai bun meci al meu din acest an. Știam că va fi greu contra ei, am mai jucat anii trecuți. Am avut o misiune și am fost concentrată pe ce aveam de făcut. 

Când am intrat pe teren mi-am spus că returul meu trebuie să fie puternic, pentru că ea are un serviciu cu mult kick. La înălțimea mea nu e ușor să îl returnez, dar mi-a reușit. Am pregătit totul atent de dimineață și a mers perfect”, a spus Simona Halep, imediat după victoria cu Martic.

Simona Halep are susținători fideli la Indian Wells

Întrebată despre atmosfera din California și despre sprijinul fanilor români, Halep a ținut să evidențieze o persoană anume: „George vine peste tot în lume cu mine. Îi mulțumesc că este alături de mine”.

Simona Halep, detalii despre victoria fulminantă de la Indian Wells: „Asta am făcut de dimineață și totul a mers perfect”
George, cel mai mare fan al Simonei, purtând un tricou cu textul „Halepeno”

Ce obține Halep odată cu accederea în semifinale la Indian Wells

Halep va face un salt impresionant în clasamentul WTA. Într-o ierarhie live, virtuală, a urcat 6 poziții, până pe 20. Dacă va cuceri trofeul, Simona ar reveni între primele 15 jucătoare ale lumii.

Dubla campioană de Grand Slam ajunge pe locul 8 și în ierarhia virtuală pentru Turneul Campioanelor. Practic, în acest moment ar fi calificată la competiția care încheie anul în circuitul feminin.

VIDEO Rezumatul meciului dintre Simona Halep și Petra Martic, de la Indian Wells 2022

Citește și alte știri din tenis: 

Decizie radicală luată de Victoria Azarenka după ce a izbucnit în plâns la ultimul meci jucat

Schimbare de regulament în cazul turneelor de Grand Slam » Roland Garros, cel mai afectat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
minos3
minos3  •  17 Martie 2022, 10:31
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ce ai fumat, omule ? Sau e de la tarie? Ai inceput cam

Vezi toate comentariile (1)
Comentează