SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP // Primăria București, proiect pentru „Esplanada Simona Halep” » Va fi situată în centrul Bucureștiului

Simona Halep // FOTO: Cristi Preda
Simona Halep // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iulie 2019 13:56

Simona Halep, 27 de ani, 4 WTA, va fi recompensată de primarul Gabriela Firea și Primăria București după succesul de la Wimbledon.

Astfel, pe ordinea de zi a ședinței Consiliului General al Municipiului București din 31 iulie este un proiect prin care se dorește crearea Esplanadei Simona Halep, potrivit Digi 24.

Astfel, Esplanda Simona Halep ar urma să fie situată în centrul Bucureștiului, în fața Ateneului Român, la intersecția dintre Calea Victoriei, Strada Episcopiei și Strada Benjamin Franklin.

esplanada simona halep

„Având în vedere că Simona Halep e prima jucătoare din România care a câștigat în 2019 turneul de Mare Șlem de la Wimbledon, supun spre dezbatere și aprobare Consiliului General al Municipiului București Proiectul de hotărâre privind atribuirea denumirii de Esplanada SIMONA HALEP spațiului public situat la intersecția dintre Piața George Enescu/Calea Victoriei, Strada Episcopiei și Strada B. Franklin, sector 1, București” proiect Primăria București

Simona Halep, premiată de Klaus Iohannis

președintele Klaus Iohannis o va premia și el pe Simona Halep. Astfel, jucătoarea de tenis va primi Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler, într-o ceremonie care va avea loc la Palatul Cotroceni. Evenimentul va loc marți, 30 iulie, de la ora 12:00.

Vezi și:

VIDEO Simona Halep, așa cum n-ai mai văzut-o » Dezvăluiri din viața personală, despre nuntă și copii: „Mă voi dedica total!” 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
godot
godot  •  30 Iulie 2019, 12:32

E o nebunie. O personalitate se impune în ani, în decenii, în conștiința societății. E o excelentă sportivă, dar nicidecum NU este o personalitate de asemenea dimensiuni contemporane. mari personalități fundamentale ale neamului românesc, precum Nicolae IORGA nu au o statuie în capitala țării, sau o recunoaștere adecvată. Simona e un pigmeu față de sute de personalitți care au făcutr infinit mai mult pentru neamul românesc, și care Nu au recunoașterea adecvată. E obligatoriu ca evaluarea să se facă în mod COMPARATIV. Iar, prin comparație, Simona NU există. Ar fi un abuz uriaș și o dovada de lipsă totală de civilizație, de inteligență, să onorezi în asemenea mod disproporționat pe cineva care pur și simplu NU merită astfel de onoruri.

347655969058390
Ion Popescu  •  29 Iulie 2019, 10:36

Doamna Firea nu are altceva mai bun de facut ? Bucurestiul este un dezastru. Esplanada ne mai lipseste ! Nu s-a facut nimic serios, util, numai lucruri de fatada.

267890
267890  •  27 Iulie 2019, 08:18

De urletele ei scap simplu - schimb programul - dar chiar sa ajung sa nu mai umblu prin respectiva zona e prea de tot.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează