SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Simona Halep, primele declarații după ce și-a luat revanșa cu Swiatek la Australian Open: „Azi nu mai mănânc ciocolată” » Dezvăluie care a fost cheia meciului

Simona Halep  // FOTO; Guliver/GettyImages +40   FOTO
Simona Halep // FOTO; Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 februarie 2021 12:14 / Actualizat duminica, 14 februarie 2021 13:23

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) s-a calificat în sferturile de finală de la Australian Open, după 3-6, 6-1, 6-4 cu Iga Swiatek (19 ani, 17 WTA).

  • Simona Halep și Serena Williams (39 de ani, 11 WTA) se vor întâlni în sferturile de la Australian Open, într-un meci care va avea loc pe 16 februarie, organizatorii urmând să anunțe luni ora de start

Simona și-a luat revanșa după înfrângerea din 2020, din optimile de la Roland Garros, iar la finalul partidei a analizat prestația avută zi contra polonezei.

„Azi nu mai mănânc ciocolată (n.r- așa cum a făcut după înfrângerea de la Roland Garros). Mă bucur mult că am câștigat, înseamnă foarte mult pentru mine. Meciul de la Roland Garros a fost foarte greu. Azi am încercat să fac lucrurile mai bine și sunt foarte fericită că am câștigat.

Cred că tot turneul am servit foarte bine, mă bucur că am progresat. Nu servesc puternic, dar mă simt bine. Nu servesc într-un singur unghi, încerc să variez. Azi m-a ajutat mult.  Cred că am făcut-o să comită multe greșeli.

+36 FOTO

Mă simt bine, nu pot să mă plâng. Am lucrat mult înainte de sezon, m-am antrenat bine. Sunt puțin obosită, dar e normal. Stresul se simte. Acum sunt relaxată și concentrată și vreau să mă recuperez cât mai bine și să dau totul în următorul meci”, a spus Halep pentru Eurosport.

VIDEO Sever Dron: „Simona Halep are tot ce-i trebuie ca să câștige Australian Open”

Citește mai multe știri despre Simona Halep la Australian Open: 

Simona Halep și-a luat revanșa! A învins-o pe Swiatek și e în sferturi la Australian Open

Australian Open are acum o favorită imensă! Ce s-a întâmplat cu cotele și ce șanse are Simona Halep

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
162604815642692
Nelu Ghencea  •  14 Februarie 2021, 13:40

Bravo Daren C. ; ...

silvio...
silvio...  •  14 Februarie 2021, 13:19

Si unchiul ce mai face, e bine?

valiomanid
valiomanid  •  14 Februarie 2021, 13:16
Postat de Cristi Sorin pe 14 Februarie 2021, 12:57

Simonica a imbatranit.Icneste dupa fiecare serviciu ca Sharapova..

Asta ai inteles ? E grav !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close