SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Simona Halep primeşte un sfat preţios de la fostul ei antrenor: "Este clar că are nevoie de ajutor"

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 24 ianuarie 2014 17:55

Simona Halep şi-a îndeplinit primele obiective pentru începutul lui 2014, să ajungă în top 10 WTA şi într-un sfert de finală la un turneu de Mare Şlem.

Chiar şi în aceste condiţii, Virginia Ruzici, fosta mare campioană şi managerul său, a şi declarat pentru Gazeta Sporturilor că Simona are nevoie de un antrenor alături.

De altfel, belgianul Wim Fissette, cel care a pregătit-o şi pe Kim Clijsters, o va antrena pe Simona de la Paris, turneu care va începe de luni.

Acelaşi lucru l-a reiterat şi fostul său antrenor din 2013, Adrian Marcu, cel care a dus-o pe locul 11 în lume: "În momentul ăsta ea se descurcă, a jucat bine, a făcut sfert de finală, aşa că este în regulă. E posibil să se descurce fără antrenor, totul e posibil. Întrebarea e cît timp! Am înţeles că are un nou antrenor, nu ştiu de cînd o sa înceapă. Este clar că are nevoie de un ajutor.

E o jucătoare curajoasă, care luptă foarte mult şi joacă cu foarte mult suflet. Pentru un sportiv are o inimă mare şi în momentele importante o ajută că e foarte pasionată", a spus Marcu la Dolcesport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
mplttev
mplttev  •  24 Ianuarie 2014, 21:13

Simona are de invățat mai multe: stopul la fileu, voleul (smashul), inbunătățirea serviciului. Fara aceste elemente nu poate promova printre primele 3. Insa, docmai aceste deficiențe, mă fac să cred că va fi numarul 1 mondial, odată cu corectarea lor. Si trebuie să joace cu mai mult entuziasm, să se bucure mai mult de mingiile câștigate. Această exteriorizare, scade moralul adversarei și atrage simpatia publicului.

andrei_30
andrei_30  •  24 Ianuarie 2014, 19:18

Titlu de cancan si distorsionare smechereasca a declaratiei de dragul click-ului. Rebutul nici nu-si semneaza opera, fireste.

roadster1988
roadster1988  •  24 Ianuarie 2014, 18:35

dobo..............tocilor gsp-isti.Marcu a spus ca simona are nevoie de un ajutor,nu de 'AJUTOR"

Vezi toate comentariile (3)
Comentează