SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Amicul lui Halep dă din casă, după eliminarea de la Roland Garros: „Am vorbit și intuiesc ce se întâmplă cu ea”

Bogdan Stelea (54 de ani), prieten apropiat al dublei campioane de Grand Slam, a oferit detalii din interior. +14   FOTO
Bogdan Stelea (54 de ani), prieten apropiat al dublei campioane de Grand Slam, a oferit detalii din interior.

Articol de GSP - Publicat joi, 26 mai 2022 20:05 / Actualizat joi, 26 mai 2022 20:28

Simona Halep (30 de ani, 19 WTA) a fost eliminată total surprinzător de chinezoaica Qinwen Zheng (19 ani, 74 WTA) în turul secund de la Roland Garros, scor 6-2, 2-6, 1-6. Bogdan Stelea (54 de ani), prieten apropiat al dublei campioane de Grand Slam, a oferit detalii din interior. 

Halep și Stelea au o relație foarte apropiată, fiind surprinși împreună la o mulțime de evenimente înaintea căsătoriei jucătoarei cu Toni Iuruc. Fostul portar al naționalei spune că a discutat cu dubla campioană de Grand Slam și crede că rezultatele sub așteptări sunt provocate de presiunea pe care Halep și-o pune singură.

CTP, după eliminarea neașteptată a Simonei Halep la Paris: „E și ceva bun în faptul că a pierdut acum”
ROLAND GARROS
CTP, după eliminarea neașteptată a Simonei Halep la Paris: „E și ceva bun în faptul că a pierdut acum”

Bogdan Stelea, detalii despre amica Simona Halep: „Cam intuiesc ce se întâmplă”

„O cunosc destul de bine.  În urma discuțiilor pe care le-am avut, cam intuiesc ce se întâmplă cu ea. Din ce văd în ultimele meciuri, e o luptă crâncenă de a încerca să vină cel puțin în primele 10. Asta văd eu. 

Ce se vorbește acum, că are lovituri slabe, de începătoare, e din cauza presiunii pe care și-o pune singură. Ar putea să ajungă din nou în top 10, dar trebuie să accepte că pot exista meciuri în care o poate bate oricine. Cât timp nu acceptă asta, nu o să iasă de aici. Trebuie să învețe să sufere de o anumită manieră”, a spus Bogdan Stelea, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

VIDEO Simona Halep a chemat medicii în timpul meciului cu Zheng de la Roland Garros

Citește și alte știri din tenis: 

VIDEO + FOTO Fanii tenisului s-au revoltat după decizia în cazul Irinei Begu la Roland Garros: „Trebuia descalificată! O urăsc!”

Emma Răducanu, luată în colimator de o legendă a tenisului: „Este inacceptabil!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
Barna
Barna  •  27 Mai 2022, 01:29
Postat de valyomanyd pe 26 Mai 2022, 21:39

Doar prostii pot crede ca o casa de pariuri nu blocheaza meciul cand se pariaza sume mari ! Simona a castigat doar din tenis 39 mil de dolari...plus publicitate..De la Dedeman ia 500.000 euro anual !Crezi ca se preteaza la magarii ?

De ce nu rămâne pe Dedeman atunci? Ar face un bine tenisului!

invinctus
invinctus  •  26 Mai 2022, 21:41

Se cunoaste mana antrenorului ha ha ha .. cred ca mai degraba se cunoaste mana lu taso ca albanezii astia numai la lovele le sta capul sigur a jucat la pariuri ca aia nu avea nici o treaba cu tenisul daca Halep vroia sa o bata o spargea !!!! Schimba antrenorul nici asta nu e bun ..... ia l pe Dan Petrescu macar joci la egal ....

valyomanyd
valyomanyd  •  26 Mai 2022, 21:39
Postat de Olteanul_sfios pe 26 Mai 2022, 20:45

O chestie interesanta e că Halep pierde des in turul 2, la necunoscute, in meciuri care au cote bune de tot la pariuri. Toni ce părere are? PS - Vreo 3-4 "victorioase" erau asiatice...

Doar prostii pot crede ca o casa de pariuri nu blocheaza meciul cand se pariaza sume mari ! Simona a castigat doar din tenis 39 mil de dolari...plus publicitate..De la Dedeman ia 500.000 euro anual !Crezi ca se preteaza la magarii ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează