SPORTURI  »  TENIS  »  WTA LINZ

Simona Halep, răbufniri în meciul cu Aliaksandra Sasnovich: „Dai ca disperata cât poți!”

Simona Halep // FOTO: Imago
Simona Halep // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 09 noiembrie 2021 18:15 / Actualizat marti, 09 noiembrie 2021 18:48

Simona Halep (30 de ani, 22 WTA) a avut un prim set complicat cu Aliaksandra Sasnovich (27 de ani, 88 WTA) în „optimile” turneului WTA Linz, din Austria.

Jucătorea noastră a condus cu 4-0, dar bielorusa a revenit spectaculos și a câștigat 4 game-uri la rând, pe fondul unui joc mai slab făcut de Simona Halep.

Simona Halep, răbufnire în meciul cu Aliaksandra Sasnovich

În finalul setului, Simona Halep a avut o ieșire nervoasă, fiind nemulțumită de cum a gestionat un punct. La 6-5 pentru ea, pe serviciul adversarei, Simona a forțat și a fost mai agresivă, reușind să facă break-ul care a dus la câștigarea primului set. 

Cu toate aceasta, Halep a avut o izbucnire în timpul game-ului. Simona a vrut să joace perfect fiecare punct din acel game extrem de important, dar a avut un moment în care nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor sale. Astfel, după o eroare neforțată, în care a trimis mingea prea lung, Halep s-a enervat și a țipat.

„Dai ca disperata cât poți”, a strigat Halep, deranjată de execuția sa.

Jucătoarea noastră nu s-a lăsat afectată de greșeală și a trecut peste acest moment, reușind să-și adjudece primul set. 

Simona s-a enervat și în setul secund

Și în setul secund, la 2-0 și 30-15 pentru ea, Simona s-a enervat și a țipat din nou după o execuție nereușită. La fel a făcut în același game, la 40-30.

În ultimul game, Halep a țipat din nou. Simona a fost nemulțumită de faptul că ratat o minge de meci și s-a enervat.

Ion Țiriac știe cum ar fi putut da lovitura Simona Halep: „Vai de mine și de mine! Ar fi făcut 160 de milioane de euro în plus!”

Citește mai multe știri din tenis 

„Simona Halep e superstar pe lângă Emma Răducanu” » Mutu, contrariat: „Bine că nu ne-am dus și cu două sarmale la aeroport după Emma”

Accidentarea care i-a încheiat sezonul Soranei Cîrstea: „Ruptură musculară”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
talpaiadului
talpaiadului  •  09 Noiembrie 2021, 19:26

Mda, domnul Tiriac a descoperit apa calda. Nu stia nimeni ca sportivii din tarile mari beneficiaza de sponsorizari si contracte publicitare net superioare celor din Romania. Federer este o personalitate mondiala nu pentru ca e elvetian, ci pentru stilul de joc si conduita din teren si din afara lui. Acolo e diferenta dintre Federer si Djokovic, Federer ar fi fost o personalitate de nivel mondial si daca era sarb.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează