SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP. Ratează încă un turneu major? Noi detalii despre accidentarea Simonei Halep

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 20 februarie 2018 10:08

Simona Halep are în continuare problemă la gleznă, după accidentarea de la Australian Open.

Simona s-a retras de la turneul de la Doha, nu va participa la Dubai și riscă să rateze și turneul de la Indian Wells, care va începe pe 8 martie.

Stere Halep, tatăl Simonei, a vorbit despre starea jucătoarei și a spus că aceasta mai are nevoie de cel puțin o săptămână de pauză.

"Simona are nevoie de repaus total cel puţin o săptămână. Fără antrenamente și fără efort fizic. Vom vedea apoi cum se simte și dacă starea ei se îmbunătăţeşte sau nu. Participarea la Indian Wells? Nu ştiu. Rămâne de văzut. Cert este că sănătatea este cea mai importantă şi trebuie să se refacă complet înainte de a reveni în competiţii", a declarat Stere Halep pentru Fanatik.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (5)
984955074898154
Stefan Stoican  •  21 Februarie 2018, 02:37
Postat de timm pe 20 Februarie 2018, 11:24

Multi *** au injurat-o ca nu joaca la FED. Sanatate Simo.

ce idioti inca..in frunte cu tihi

indolentu
indolentu  •  20 Februarie 2018, 14:51

pai mai bine sa stea si sa incerce la miami ca si cu 65 de puncte cite pierde la iw mare paguba plus ca si castorita pierde puncte la iw asa ca nu stiu daca ar cistiga iw dintoasapolaca poate trece pe 1 momentat au cf clasamentului live 440p diferenta pentru halep aleia in loc de 585 p i au scazut 485 nu inteleg da in fine deci halep daca nu joaca la iw ramine cu 7900 iar polaca daca v a cistiga turneu tinind cont de punctele care i se scad poate lua inca aproape 400 p in plus fata de cite are de aparat la iw?

whiteredarad
whiteredarad  •  20 Februarie 2018, 12:03

Ciudata accidentarea Simonei. Intai, ni se spune ca este vorba de o entorsa ( recidivanta), la piciorul stang ( cu care Simona a dus un turneu- AO _ , pina in finala), acum ni se spune ca are entorsa sau tendinita, la un deget de la dreptul ,"suprasolicitat", la care ar avea lichid (tendinita). Mi-e clar ca Simona nu are un staf medical, ca ea apeleaza, cind la unul, cind la altul, nu a stat imobilizata, a jucat accidentata fiind.. Iata ca pierde nejucand.. Dar teama cea mai mare este sa nu aiba la deget o "fractura de stres", care e usor de confundat, ci ...tendinita si care va dura peste ceea ce se crede.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează