SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Simona Halep, OUT de la Fed Cup: „Am făcut un RMN și sunt nevoită să iau o decizie dificilă!”

Simona Halep (30 de ani, locul 19 WTA) s-a retras cu scurt timp înaintea meciului cu Daria Saville (28 de ani, 249 WTA), din turul secund de la WTA Miami. Dubla campioană de Grand Slam ia o pauză de 3 săptămâni și mai va rata două competiții importante.
Simona Halep (30 de ani, locul 19 WTA) s-a retras cu scurt timp înaintea meciului cu Daria Saville (28 de ani, 249 WTA), din turul secund de la WTA Miami. Dubla campioană de Grand Slam ia o pauză de 3 săptămâni și mai va rata două competiții importante.

Articol de GSP - Publicat joi, 24 martie 2022 19:32 / Actualizat joi, 24 martie 2022 20:01

Simona Halep (30 de ani, locul 19 WTA) s-a retras cu scurt timp înaintea meciului cu Daria Saville (28 de ani, 249 WTA), din turul secund de la WTA Miami. Dubla campioană de Grand Slam ia o pauză de 3 săptămâni și va rata două competiții importante. 

Problemele medicale de la coapsa piciorul stâng au fost mai grave decât spera Simona. Sportiva din Constanța va rata două competiții importante în luna aprilie. Halep era nerăbdătoare să participe în premieră la Charleston, turneu organizat pe o zgură verde, dar și să facă parte din echipa României pentru disputa cu Polonia, din Billie Jean King Cup.

Meciul cu Polonia ar fi fost primul pentru Halep după 3 ani de absență din echipa de Fed Cup. Miza confruntării este calificarea în grupele competiției. Horia Tecău, căpitanul-nejucător, va trebui să aleagă o înlocuitoare pentru duelul din 15-16 aprilie, de la Radom, Polonia. Din echipă fac parte Gabriela Ruse (24 de ani, locul 96 WTA simplu, 57 dublu), Irina Begu (31 de ani, locul 40 WTA) și Monica Niculescu (36 de ani, locul 42 WTA dublu).

Simona Halep, 3 săptămâni de pauză: „Nu joc la Miami, Charleston și Fed Cup”

„Salutări, prieteni. În timpul unui antrenament efectuat ieri la Miami am simțit o durere la piciorul stâng. M-am luptat cu ea încă din timpul semifinalei Indian Wells și am sperat că situația se va îmbunătăți. 

Seara trecută am efectuat un RMN și, din păcate, a arătat o ruptură. Corpul meu are nevoie de timp de odihnă. Voi sta departe de competiții timp de 3 săptămâni. Asta înseamnă că am fost nevoită să iau o decizie extrem de dificilă și să mă retrag de la Miami, Charleston și Fed Cup.

Sunt dezamăgită că trebuie să vă transmit astfel de știri, dar sunt încrezătoare datorită începutului bun de an. Sunt motivată și voi face tot ce e posibil pentru a fi gata de sezonul pe zgură. Vă mulțumesc că sunteți alături de mine în orice circumstanță”, a transmis Halep, pe Twitter.

VIDEO EXCLUSIV Ion Țiriac: "N-am văzut niciun antrenor până acum care să nu fie dominat de Simona Halep!"

Citește și alte știri din tenis:

Florin Mergea pune pauză carierei de jucător » Ce planuri are deținătorul a șapte titluri ATP la dublu

Ilie Năstase, prima reacție după retragerea lui Barty: „Nu sunt de acord. Uitați-vă la Federer!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
traian_v
traian_v  •  25 Martie 2022, 21:44

Evident. Care e surpriza? De asteptat. Ar fi bine sa se lase si sa NE lase de tot.

560928364107122
Marcel Jeler  •  25 Martie 2022, 09:17

Retragerea definitiva e solutia cand nu mai e dorinta de a juca. Restul sunt doar motive.....

penultimul
penultimul  •  25 Martie 2022, 06:40

Între timp Begu bate Sabalenka Bravo

Vezi toate comentariile (18)
Comentează