SPORTURI  »  TENIS  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Simona Halep a sărit în apărarea sportivilor ruși: „Mi-e milă, pentru că nu e uşor să ţi se ia steagul din fata numelui când joci un sport individual”

Simona Halep // FOTO: Imago
Simona Halep // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 martie 2022 12:33 / Actualizat duminica, 06 martie 2022 12:58

Simona Halep (30 de ani, 27 WTA) a plecat azi spre SUA, acolo unde va participa la Indian Wells (9-20 martie), Miami (22 martie - 3 aprilie) și Charleston (4-10 aprilie).

La aeroport, sportiva a vorbit despre cel mai arzător subiect, războiul dintre Rusia și Ucraina, declarându-se îngrijorată de situația din țara vecină și spunând că nu ar trebui atacați sportivii ruși.

Kasparov, deranjat de SUA și de Europa! „Trăim un genocid! Sunteţi dispuşi doar să priviţi?” + „Sunt curios ce s-a întâmplat la întâlnirea dintre Biden și Putin din iunie”
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Kasparov, deranjat de SUA și de Europa! „Trăim un genocid! Sunteţi dispuşi doar să priviţi?” + „Sunt curios ce s-a întâmplat la întâlnirea dintre Biden și Putin din iunie”

Simona Halep, îngrijorată din cauza războiului dintre Rusia și Ucraina: „Sper să nu se întâmple nimic mai mult”

„Este ceva ce nu mi-am putut imagina vreodată că o să se întâmple. Nu cred că trebuie să-i judecăm pe sportivii ruși. Nu cred ca au ceva în comun doar că sunt din acea ţară. Mi-e milă, pentru că nu e uşor să ţi se ia steagul din fata numelui când joci un sport individual. E greu să spun eu ceva. Probabil, o să se decidă mai multe în următoarea perioadă.

Eu sper să se termine cât mai repede şi să nu fie alte victime.  Mi se pare dramatic tot ce se întâmplă. Nu am putut să îmi imaginez asa ceva. Îmi pare foarte rău pentru ceea ce ei trăiesc acum. Este şi greu să spui ceva. Este greu să îţi și imaginezi aşa ceva. Sper să nu se întâmple nimic mai mult”, a declarat Halep, potrivit TV Telekom Sport.

Citește și:

Daniel Pancu, explicaţii puerile pentru declarația controversată legată de liderul din Cecenia: „Da, sunt cuvintele mele. Dar a fost o frază neterminată din partea mea”

Moment șocant pe podium! Un gimnast rus a apărut în fața rivalului ucrainean cu semnul tancurilor lui Putin pe piept

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
10220457975214763
Dogarun Mircea  •  07 Martie 2022, 16:09

Greșit Simona! Acest război, precum și apendicul Putin, sunt emanatia unui popor needucat, pentru care lipsa democrației și a respectului față de alți oameni sunt înscrise în ADN-ul nației. Rarele cazuri diferite sunt doar excepții!

ceaiuri
ceaiuri  •  06 Martie 2022, 21:42

cred ca era mai bine daca nu raspundea...(nu ii pare rau de genocidul ce se intampla)rusii au doua optiuni(pot sa fie si sportivi),ies in strada si incearca o schimbare politica(sau sa influenteze o decizie de incetare a razboiului..un jucator de tenis a sters steagul rusiei de pe contul sau...si aceasta poate sa fie o forma de protest)sau nu ies iar atunci s-ar cam "traduce"ca sunt de acord cu deciziile conducatorului...deci pt a se evita incidentele petrecute la gimnastica...fara echipe si sportivi rusi in competitii

983732924972315
Soos Vilmos  •  06 Martie 2022, 20:45
Postat de valyomanyd pe 06 Martie 2022, 16:02

De prost ce esti nu ai inteles nimic, si mai sunt cativa ca tine !

Sunt citiva"prosti" ca mine, dar sunt o multime ca si tine.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează