SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA BEIJING

Simona Halep, reacție în premieră după accidentarea de la Wuhan! Emoții mari înaintea debutului de la Beijing

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 septembrie 2018 16:22

Simona Halep este gata de turneul de la Beijing, cel unde anul trecut a devenit oficial pentru prima dată numărul 1 WTA. Totuși veștile nu sunt extraordinare din partea sportivei noastre, care încă se resimte după accidentarea de la Wuhan. Recunoaște că se află sub tratament și că trebuie să fie atentă.

"Este greu să am așteptări prea mari, asta pentru că vin după accidentarea de la Wuhan, dar abia aștept să înceapă, să dau totul pe teren și am încredere că va fi bine. Înainte de meci, duminică, mi-a înțepenit spatele în timpul antrenamentului, apoi nu am putut să mă mișc vreo două zile.

Am încercat să joc, am dat tot ce am putut, dar nu a fost suficient pentru a câștiga meciul de la Wuhan. Am făcut tratament, fizioterapie și masaj. Mușchiul încă este contractat, așa că trebuie să fiu atentă, să am grijă. 

Mă simt mult mai bine, fac tratamentul în fiecare zi și asta mă ajută. Cred că voi fi bine, pentru că m-am recuperat destul de bine. Acum nu sunt încă sută la sută, dar cu siguranță, când voi începe meciurile, o să fiu mai bine", a zis Simona Halep la conferința de presă.

Citește și: Simona Halep, traseu infernal la Beijing! Românca va avea probleme încă din turul 2

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
argus
argus  •  29 Septembrie 2018, 22:24

"Este greu să am așteptări prea mari, asta pentru că vin după accidentarea de la Wuhan, dar abia aștept să înceapă, să dau totul pe teren și am încredere că va fi bine. Înainte de meci, duminică, mi-a înțepenit spatele în timpul antrenamentului, apoi nu am putut să mă mișc vreo două zile" Ati inteles...? Si-a asigurat scuza pentru un eventual esec! Vorbe, vorbe... Incepe cu " am încredere că va fi bine" ca sa si continue cu: "....apoi nu am putut să mă mișc vreo două zile", ceea ce in mod normal nu-i motiv de "incredere"!. Atunci, pe ce se bazeaza "increderea"? Doar pe vorbe? Sa dea Domnul vreo minune ca altfel...

ray51
ray51  •  29 Septembrie 2018, 13:16

Nu o privesc cu ura pe aceasta tanara de pe locul 1 WTA. Ii urez multa sanatate si Clear Mind s-o urmareasca in toata cariera. Da' nu pot inghiti si uita scorul de jucatoare venita din calificari pe care i l-a administrat Cibulkova.

argus
argus  •  29 Septembrie 2018, 00:18

O sa ajunga sa nu o mai creada nimeni! In ultimul timp, inainte de a incepe un turneu, spune ca are probleme de sanatate, si, trebuie sa- dam crezare, DAR, daca este asa, dece nu se retrage pentru a-si ingriji sanatatea? Del Potro si mai recent Nadal, asta au facut! Isi ingrijesc sanatatea, nu se vaicaresc cand pierd ca "ma necajesc accidentarile"! Inca ceva! Daca si crede cand a declarat ca este multumita de jocul de prestatia de la Wuhan, atunci este grav! Inseamna ca nu va munci sa-si imbunatateasca jocul, si o sa o tot vedem cum loveste mingia spre adversara, cu "ochii inchisi" spre adversara asa cum a pierdut mingea de 5-5 la Wuhan! Automultumirea, boala grea!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează