SPORTURI  »  TENIS  »  WTA BIRMINGHAM

Simona Halep, după victoria din optimile de la Birmingham: „Sper să mă simt ca în 2019”

Simona Halep // foto: Imago
Simona Halep // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iunie 2022 19:08 / Actualizat miercuri, 15 iunie 2022 20:05

Simona Halep (30 de ani, 20 WTA) a trecut de britanica Harriet Dart (25 de ani, 106 WTA), în optimile turneului din Birmingham, scor 6-3, 6-2. 

  • În runda următoare, Simona Halep va da peste britanica Katie Boulter (25 de ani, 141 WTA), care în turul precedent a trecut de Caroline Garcia, 7-6(5), 6-1

La capătul partidei care a durat o oră și 2 minute, Simona Halep a vorbit despre susținerea de care a avut partea la Birmingham și despre dificultățile pe care le-a avut azi. 

Reacția Simonei Halep după victoria cu Harriet Dart

 „Mă simt excelent. Simt că am jucat mai bine decât în runda precedentă. 

Nu e niciodată să joci contra ei. A fost greu pe iarbă, pentru că ea este obișnuită cu această suprafață. Dar sunt foarte mulțumită de modul în care am jucat. 

Fac tot ce pot de fiecare când sunt pe teren. Sper să joc cât mai mult și să mă simt ca în 2019. Încep să mă obișnuiesc cu iarbă și mă simt din ce în ce mai bine. 

De fiecare dată când joc am parte de mult sprijin. Vă mulțumesc! Apreciez asta”, a spus Simona Halep la interviul acordat pe teren. 

Simona Halep e în sferturile turneului de la Birmingham 

Simona a început ezitant meciul, iar Dart a condus cu 2-0. Ulterior, Halep și-a revenit, a crescut nivelul jocului și a dominat partida. 

A câștigat 5 game-uri la rând și a dus scorul la 5-2. Dar a mai luat un game, dar Halep a închis setul cu 6-3. Setul doi a început echilibrat. Cele două jucătoare au mers cap la cap până la 2-2, scor la care Simona Halep a apăsat pedala de accelerație. A câștigat toate game-urile până la final, a luat setul cu 6-2 și s-a calificat în sferturi. 

VIDEO Simona Halep e în sferturi la Birmingham

 Citește și:

Serena Williams participă la Wimbledon 2022! Anunț de ultimă oră

Sorana Cîrstea e în „sferturi” la Birmingham, după o victorie categorică

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
agophigus
agophigus  •  15 Iunie 2022, 20:37

da nu verifica nimeni textele astea pline de greseli de ortografie

Vezi toate comentariile (1)
Comentează