SPORTURI  »  TENIS  »  PREDICȚIE

„Asta se va întâmpla cu Simona Halep în 2024” » Specialistul Sports Illustrated face o predicție suprinzătoare

Specialistul Sports Illustrated, anunț despre Simona Halep // FOTO: Imago
Specialistul Sports Illustrated, anunț despre Simona Halep // FOTO: Imago

Articol de - Publicat duminica, 07 ianuarie 2024 10:18 / Actualizat duminica, 07 ianuarie 2024 10:57

Jon Wertheim, specialistul în tenis de la Sports Illustrated, a făcut o serie de previziuni pentru anul 2024. Una dintre ele o vizează pe Simona Halep (33 de ani), despre care spune că se va retrage la finalul sezonului.

Cu o săptămână înainte de startul Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, Jon Wertheim a răspuns în Sports Illustrated la mai multe întrebări legate de acest sezon.

Printre altele, acesta a spus că Djokovic nu va obține niciun Grand Slam, ci va câștiga Jocurile Olimpice, că Alcaraz va obține un trofeu important și că Emma Răducanu va rămâne undeva în Top 100 WTA și va avea câteva victorii importante.

Cu cine se pregătește Simona Halep în primele zile ale anului, după ce a rupt orice legătură cu Academia Mouratoglou
ECHIPĂ
Cu cine se pregătește Simona Halep în primele zile ale anului, după ce a rupt orice legătură cu Academia Mouratoglou

Specialistul Sports Illustrated, anunț despre Simona Halep

Una dintre întrebări a vizat-o și pe Simona Halep. Iar Jon Wertheim crede că sportiva din Constanța, care a atacat la TAS decizia de a fi suspendată pentru 4 ani, se va retrage.

Acesta a fost întrebat cine dintre Simona Halep, Rafael Nadal, Venus Williams, Andy Murray, Petra Kvitova, Stan Wawrinka și Karolina Pliskova va renunța la tenis. Iar răspunsul specialistului a fost scurt: „Toți”.

Dacă va fi menținută sancțiunea, nu știu ce se va întâmpla în următorii trei ani. Visul meu e să mă întorc, indiferent de vârstă. Un lucru e cert: vreau să stabilesc eu cum îmi voi încheia cariera și nu vreau ca acest lucru să se întâmple în altă parte decât pe teren!

Eu sunt victima unei nedreptăți. Știu că n-am greșit cu nimic și n-am de ce să fiu supărată pe mine. Văzând lucrurile așa, mai scap de insomnie. Pentru că am avut perioade în care nu puteam să dorm. Aveam atacuri de panică. Eu eram copleșită de emoții și când jucam în turnee. Simțeam un gol în stomac. Dar de când am primit această suspendare, trăiesc fiecare zi cu durere și anxietate. Chiar dacă astăzi situația e un pic mai bună. 

- Simona Halep

„Asta se va întâmpla cu Simona Halep în 2024” » Specialistul Sports Illustrated face o predicție suprinzătoare
Simona Halep

Când începe procesul Simonei Halep la TAS

Pe 12 septembrie, Simona Halep a fost suspendată vreme de 4 ani pentru două încălcări ale regulamentului antidoping, utilizarea unei substanțe interzise, roxadustat, și suspiciunea că ar fi utilizat metode / substanțe interzise pe durata sezonului 2022, concluzie la care experții ITIA au ajuns pe baza datelor din pașaportul ei biologic. Ea a decis să conteste decizia la TAS, în finalul lunii octombrie. 

Recent, TAS a anunțat oficial că începe procesul Simonei Halep. Sportiva va fi audiată în perioada 7-9 februarie.

Scurtă cronologie a cazului Simonei Halep

  • 7 octombrie 2022 » românca a primit scrisoarea de informare, iar pe 26 octombrie a fost intervievată de ITIA după un test pozitiv la roxadustat care data din 29 august 2022
  • 19 mai 2023 » Simona Halep este acuzată de încă o încălcare a regulilor antidoping, de data aceasta fiind vorba de iregularități în pașaportul biologic
  • 28 și 29 iunie 2023 » au avut loc audierile la Sport Resolutions după mai multe amânări cerute de ITIA
  • 11 septembrie 2023 » decizia Sport Resolutions a fost pronunțată, românca fiind suspendată patru ani
  • 7-9 februarie 2024  » urmează audierea la TAS

Citește aici investigația GSP din Canada, despre firma care a produs suplimentul luat de Simona Halep

  1. „Noi n-am înșelat niciodată pe nimeni” » Direct din Toronto, prima reacție a patronilor firmei canadiene acuzate de Simona Halep că i-a furnizat suplimentul contaminat cu Roxadustat: „E fals că ne-a dat în judecată”
  2.  „Accesul interzis”: cum s-au baricadat în sediu frații greci acuzați de Simona Halep că i-au ruinat cariera + două adrese „oficiale” declarate la Ontario Business Register sunt pustii
  3. Cine a produs suplimentul contaminat pe care Mouratoglou i l-a oferit lui Halep: firma e într-un mic depozit, iar fabrica nu există!
  4.  „De ce taci, Simona Halep?”. Avocații jucătoarei refuză să divulge tribunalul unde spun că au dat în judecată firma canadiană care a produs „suplimentul contaminat”
  5. Scandalul Halep se poate extinde în tenisul mondial » Dezvăluire în ziarul canadian The Globe and Mail, care a preluat investigația GSP: „Simona nu a fost singura sportivă care a folosit acel produs în acea zi, la US Open”

VIDEO Simona Halep, interviu exclusiv în Franța: „Sunt pregătită să lupt! Nu cedez ușor”

Citește mai multe știri despre Simona Halep: 

Dumitru Dragomir o învață pe Simona Halep cum să facă „cel puțin 1 milion de euro pe an” în Dubai
SFAT
Dumitru Dragomir o învață pe Simona Halep cum să facă „cel puțin 1 milion de euro pe an” în Dubai
O cunoaște pe Simona Halep de la 7 ani și e convins: „Sunt 100% sigur de asta!”
DECLARAȚIE
O cunoaște pe Simona Halep de la 7 ani și e convins: „Sunt 100% sigur de asta!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează