SPORTURI  »  TENIS  »  RETRAGERE

UPDATE Simona Halep s-a retras de la turneul de la Oeiras » Probleme de ultim moment + Mesajul jucătoarei

Simona Halep // FOTO: Imago
Simona Halep // FOTO: Imago

Articol de - Publicat joi, 11 aprilie 2024 20:18 / Actualizat joi, 11 aprilie 2024 23:10

Simona Halep (32 de ani, 1144 WTA) s-a retras de la turneul WTA 125 de la Oeiras (Portugalia).

UPDATE 23:00 » Explicațiile Simonei Halep

Simona Halep a publicat pe Instagram un mesaj în care anunță de ce nu mai participă la turneul din Portugalia.

„Schimbare de planuri. Corpul meu îmi spune că are nevoie de mai mult timp pentru a se acomoda cu antrenamentele intense. Nu vreau să-mi grăbesc revenirea, așa că nu voi juca săptămâna viitoare la Oeiras”, a scris Halep.

Starul decăzut » A murit cel mai controversat nume din sportul mondial! Subiectul celui mai mare scandal din anii '90
DECES
Starul decăzut » A murit cel mai controversat nume din sportul mondial! Subiectul celui mai mare scandal din anii '90

Sportiva din Constanța, revenită recent după suspendarea ca urmare a scandalului de dopaj, își amână revenirea pe zgură, suprafața preferată. Ea trebuia să joace la turneul WTA Oeiras (15-21 aprilie), dar s-a retras.

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Oeiras

Simona încă nu și-a anunțat oficial retragerea de la competiția portugheză, dar și-a anulat plecarea spre Portugalia, programată vineri, precum și antrenamentul pe care-l avea programat azi cu un sparring partner, informează sursele GSP.

Se pare că Simona Halep acuză o accidentare la genunchi și nu vrea să riște agravarea acesteia, astfel că a decis să nu meargă la turneul portughez, conform as.ro.

Halep care a jucat un meci oficial în acest an, la Miami, ar urma să revină pe teren la turneul de la Madrid (23 aprilie - 5 mai), la care a primit un wildcard.

Simona Halep: „Am avut 4 zile în care nu am putut să mă mișc”

Ritmul competiției și-a pus amprenta pe organismul Simonei Halep, care a dezvăluit că 4 zile nu a mai putut să se miște.

„Am avut 4 zile în care nu am putut să mă mișc. Niște dureri musculare pe care nu le-am mai întâlnit niciodată înainte. Dar a fost normal. Primele zile după un meci de după aproape doi ani, este greu. Și l-am simțit cu vârf și îndesat”, a dezvăluit Halep recent.

Simona a vorbit apoi și despre colaborarea cu noul antrenor, Carlos Martinez: „Prima săptămână a fost una de succes, ne-am antrenat foarte bine și pot să zic că îmi revin, încet - încet. Dar mai am mult până să ajung la nivelul meu”

VIDEO. La ce crede Simona Halep că trebuie să mai lucreze după revenirea în circuit: „Trebuie să mă apuc de muncă, faptul că am stat atâta timp o să dăuneze”

Citește și:

Gael Monfils nu va veni la București: „Oboseala este extremă, fizică și mintală”
ȚIRIAC OPEN
Gael Monfils nu va veni la București: „Oboseala este extremă, fizică și mintală”
Interviu amplu cu Simona Halep » Trecutul nu-i dă pace: „Nu pot trece imediat peste tot” + ce i-a spus mamei în avion, spre Miami
INTERVIU
Interviu amplu cu Simona Halep » Trecutul nu-i dă pace: „Nu pot trece imediat peste tot” + ce i-a spus mamei în avion, spre Miami

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (15)
zb59
zb59  •  12 Aprilie 2024, 17:43

Nu-i nimic! Domnișoara Halep joaca la Fed Cup!:) Se pregateste pentru Olipiada!

Freyya
Freyya  •  12 Aprilie 2024, 14:44
Postat de bunicu pe 11 Aprilie 2024, 21:38

Cine o mai crede sa antrenat cât a fost suspendată în Dubai sa lăudat că este în formă după primul meci o durea umărul acum o doare la genunchi urmează o doare în cot.Nici ea nu știe ce e cu ea.

era in forma de cozonac (pozele confirma). a refuzat turneul asta ca sa nu ia forma de bagel

Trandafir
Trandafir  •  12 Aprilie 2024, 09:11

Catre GSP. De ce nu scrieti si articole despre jucatoarele din Romania, din top 200 WTA care participa acum la turneee ITF 100K---15 K ?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează