SPORTURI  »  TENIS  »  REVENIRE

VIDEO Simona Halep, declarații la revenirea în țară după US Open: „Fizic sunt bine, merg la Indian Wells” + „Mai joc câțiva ani”

Simona Halep
Simona Halep

Articol de GSP - Publicat marti, 07 septembrie 2021 16:40 / Actualizat marti, 07 septembrie 2021 17:21

Simona Halep (29 de ani, locul 13 WTA), a revenit în România după ce a participat la US Open, turneu în care a ajuns până în faza optimilor de finală. 

Halep s-a declarat mulțumită de parcursul său la Flushing Meadows, turneu în care a intrat după câteva luni de absență forțată, în care accidentările musculare nu i-au dat pace.

Simona Halep, după US Open: „Sunt bine fizic, nu mai am nicio accidentare”

„Consider că a fost o deplasare destul de bună, am făcut câteva meciuri bune, am jucat un tenis decent, chiar dacă în ultimul meci aș fi putut face mai mult. Sunt mulțumită de ceea ce am făcut, mai ales după o pauză atât de lungă. 

Fizic sunt bine, nu mai am nicio accidentare. Am avut la Cincinnati o mică ruptură la mușchi, la picior, dar nu a fost foarte gravă, iar după câteva zile de pauză am putut juca bandajată. Abia am ajuns, sunt foarte obosită după acest drum. 

Voi avea câteva zile de pauză și voi continua antrenamentele. Nu vreau să forțez acum, după ce am revenit, am avut o perioadă lungă în care nu am jucat și corpul trebuie să se adapteze încet”, a spus Halep, care admite: 

„A fost greu să joc direct pe hard și mai ales la cel mai înalt nivel. Am avut meciuri foarte grele, dar sunt aici și trebuie să fac față”. 

Simona Halep anunță când se căsătorește cu Toni Iuruc: „M-a dat de gol domnul Năstase”
REVENIRE
Simona Halep anunță când se căsătorește cu Toni Iuruc: „M-a dat de gol domnul Năstase”

Simona Halep merge la Indian Wells

Fostul lider mondial a dezvăluit că va participa la Indian Wells 2021, turneu programat între 4 și 17 octombrie în California: „În mod normal merg la Indian Wells”.

„A fost un an bun, cu evenimente plăcute, faptul că mi-am revenit deși nu prea credeam că voi putea juca anul acesta e un semn bun. Faptul că încă pot juca la un nivel ridicat este alt lucru pozitiv. Mă bucur de tenis de acum înainte, tot ce o să mai vină e un bonus.

Îmi doresc să mai joc câțiva ani la cel mai înalt nivel. Anul acesta m-au oprit accidentările, este foarte greu să-ți revii după o ruptură sau o accidentare gravă”, a concluzionat Simona. 

Simona Halep, despre Ivan Patzaichin și Ion Caramitru: „Am avut onoarea de a-i cunoaște personal” 

Sportiva a comentat și decesele fostului actor Ion Caramitru și fostului canoist Ivan Patzaichin, ambele consemnate duminică: 

„I-am cunoscut personal, am avut această onoare. Mi-a părut foarte rău, am aflat chiar înainte să intru pe teren (cu Elina Svitolina, n.r.). Dumnezeu să-i odihnească, am pierdut doi oameni valoroși, un fabulos actor și un sportiv care va fi idol și de acum înainte.

Îmi pare enorm de rău, asta este viața, e mult mai grea decât credem noi. Mă duceam foarte des la «Dineu cu proști», îmi plăcea. M-am întâlnit cu domnul Caramitru de multe ori să luăm masa. Eram destul de apropiați, îmi pare rău că în ultimii ani nu ne-am mai întâlnit din cauza pandemiei. 

Citește mai multe știri din tenis: 

„Mai întâi îți ia picioarele, apoi sufletul!” » Novak Djokovic pierde din nou set, dar e la 3 meciuri distanță să facă istorie!

Bianca Andreescu, OUT de la US Open! Eliminată în „optimi” după un meci-maraton

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
napocarepublic
napocarepublic  •  07 Septembrie 2021, 19:26

Interesant sa aud din gura doamnei iURUC la ce dineuri mergea

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  07 Septembrie 2021, 17:44

...nu ne intereseaza...esti terminata ca jucatoare de tenis ...

853246084756615
Marcel Popa  •  07 Septembrie 2021, 17:33

Sa dea Domnul sa mai câștigi un mare șlem.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează