SPORTURI  »  TENIS  »  REVENIRE

OFICIAL Simona Halep și-a anunțat revenirea pe teren: „Abia aștept să văd fanii din tribune”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 08 iunie 2021 14:09 / Actualizat marti, 08 iunie 2021 14:29

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) revine în circuit după accidentarea suferită la gambă.

Accidentată la gambă pe 12 mai, când a abandonat în turul II al turneului de la Roma, în meciul cu nemțoaica Angelique Kerber (33 de ani, 26 WTA), la scorul de 6-1, 3-3, Simona Halep a anunțat azi că va reveni în circuit.

Simona Halep va juca la Bad Homburg Open

Într-un mesaj postat pe contul său de facebook, jucătoarea a anunțat că va merge la Bad Homburg Open, un turneu pe iarbă de categorie 250, care va avea loc în Germania.

„Bună. Am niște vești bune pe care vreau să le împart cu voi. Sunt foarte încântat să anunț că voi participa la prima ediție a turneului Bad Homburg. Abia aștept să văd fanii din tribune. Ne vedem în curând”, a spus Simona Halep.

Competiția se va desfășura în 20 și 26 iunie, iar la start vor lua parte nume ca Petra Kvitova sau Angelique Kerber.

235. 238 de dolarie valoarea totală a premiilor de la Bad Homburg Open

Simona Halep, de trei zile la antrenamente

Pe 5 iunie, Halep a postat imagini cu primele antrenamente pe care le-a efectuat după accidentare.

Primele lovituri după trei săptămâni și jumătate. Simt că ar fi trecut mult mai mult pentru că mi-a fost foarte dor să joc. Această perioadă a fost foarte bună pentru că, chiar dacă am o viață minunată, mi-am dat seama ce simt față de tenis și cum mă simt când nu pot juca. 

Iubesc acest sport și acum înțeleg de ce timp de mulți ani am trăit pentru tenis și m-am bucurat atât de mult să fiu la cel mai înalt nivel. Sigur că nu este ușor să ajungi acolo, este epuizant din punct de vedere mental și emoțional. 

Acum realizez cât de puternică am fost. Când te accidentezi înainte de turneul preferat, la care ai jucat cel mai bun tenis și la care ai concurat 10 ani fără oprire, ești tristă și te întrebi «De ce mi se întâmplă asta?». După câteva săptămâni am înțeles că asta mi se întâmplă. Acum vreau să înfrunt orice provocare care îmi iese în cale. 

Nu știu dacă din punct de vedere fizic sunt pregătită, dar știu că sunt gata să înfrunt ce urmează. Vă mulțumesc pentru sprijinul oferit în toate momentele 
– Simona Halep

VIDEO Simona Halep, primul antrenament după accidentare

Citește mai multe știri din tenis: 

Iga Swiatek defilează spre al doilea titlu la Roland Garros » Modul magistral în care a închis disputa cu Marta Kostyuk

Roger Federer, criticat după retragerea de la Roland Garros 2021: „Nu ești într-un magazin de dulciuri!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează