SPORTURI  »  TENIS  »  WTA BEIJING

Simona Halep revine pe teren la Beijing! Românca și-a aflat următoarea adversară

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 septembrie 2018 11:57

După eliminarea prematură de la Wuhan, Simona Halep (27 de ani) rămâne în Asia pentru a participa la turneul din Beijing, unde anul trecut a devenit numărul 1 mondial.

Primul meci la româncei la Beijing va fi în fața lui Ons Jabeur din Tunisia (24 de ani/113 WTA), care a ajuns pe tabloul principal după ce a învins-o pe Tatjana Maria, locul 77 WTA, scor 6-4, 6-1.

Liderul clasamentului WTA o va întâlni apoi în turul II, dacă va trece de runda inaugurală, pe Donna Vekici din Croația, locul 40 WTA. Aceasta din urmă a trecut de Maria Sakkari (Grecia/29 WTA), scor 6-1, 6-4.

Halep are avantaj clar în fața croatei, ieșind câștigătoare în două rânduri din tot atâtea meciuri.

Citește și: Simona Halep, reacție în premieră după accidentarea de la Wuhan! Emoții mari înaintea debutului de la Beijing 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  29 Septembrie 2018, 15:58

Intre timp s-a schimbat tabloul la fete. S-a retras Barty, ceea ce e o veste buna pentru Sorana, care urca pe tabloul principal ca lucky-loser. Va juca cu Bertens. In acelasi timp retragerea australiencei i-a schimbat putin perspectiva Simonei. Keys a urcat pe lista capilor de serie si a scapat de meciul din primul tur cu Osaka (veritabil soc), venind pe optimea de tablou a Simonei. Sa speram ca, la fel ca anul trecut, dupa un turneu dezamagitor la Wuhan, Simona va reusi unul bun la Beijing. Dealtfel pana acum avem cateva coincidente: ultimele 3 turnee ale Simonei au fost finala la Cincinnati, prim tur la New York si prim tur la Wuhan - absolut identic cu parcursul de anul trecut. Ar urma finala la Beijing, nu? :-)

merace
merace  •  29 Septembrie 2018, 13:04

SUCCES, SIMONA! Avem deja primele mari surprize la Beijing: Kvitova si Svitolina au iesit in turul 1!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează