SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep e optimistă înainte de Roma și explică de ce se simte mai bine decât la Madrid: „Pot să fac asta mai bine”

Simona Halep. Sursă foto: Twitter +9   FOTO
Simona Halep. Sursă foto: Twitter

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 mai 2021 09:39 / Actualizat sambata, 08 mai 2021 10:07

Simona Halep a trecut peste eșecul cu Elise Mertens de la Madrid și e cu ochii pe turneul de la Roma, unde e campioană en-titre. 

Halep, locul 3 WTA, a vorbit despre presiunea pe care o resimte înaintea competiției de la Foro Italico, explicând și motivul pentru care condițiile de la Roma o favorizează mai mult decât cele de la Madrid.

„E o presiune pentru că sunt deținătoarea trofeului, dar nu mă gândesc la acest lucru. După perioada asta în care mi-a fost destul de greu, mai ales mental, vreau doar să joc mai bine tenis și să fiu concentrată pe toată durata meciului. Rezultatul va veni dacă voi fi la un nivel destul de ridicat. 

La Madrid e altitudine și mingea zboară mult mai mult, iar la Roma e zgură adevărată și am sentimentul că poți să alergi mult, poți să deschizi terenul mai bine. Ambele turnee îmi plac foarte mult. Îmi place mult mai mult când sunt fanii prezenți la meciuri și chiar le-am simțit lipsa, e o energie în plus, o energie frumoasă”, a declarat Simona Halep, la Digi Sport. 

Simona Halep lucrează din nou cu Daniel Dobre

Între timp, Simona Halep face schimbări importante în staff-ul ei după turneul de la Madrid. Astfel, după ce a renunțat la colaborarea cu Artemon Apostu-Efremov, Halep a decis să-l readucă în echipa ei pe Daniel Dobre. Acesta va lucra alături de australianul Darren Cahill.

„E un om deosebit și mă bucur să îl am din nou alături de mine”, a spus Simona Halep pentru as.ro. Dobre (51 de ani) a încheiat precedenta colaborare cu Halep în noiembrie 2019, când Darren Cahill a revenit alături de ea. Cei doi lucrau împreună din martie 2019, iar cu Dobre în echipa ei, Halep a câștigat Wimbledon 2019.

VIDEO Patrick Ciorcilă: „Simona Halep a făcut un meci extraordinar, dar Mertens nu a jucat niciodată așa!”

FOTO Imagini din eșecul suferit de Halep la Madrid

+5 FOTO

Citește și alte știri despre Simona Halep:

VIDEO Noi explicații pentru înfrângerea Simonei Halep de la Madrid: „Nu am văzut-o niciodată să joace așa!”

EXCLUSIV VIDEO Actorul care a urmărit-o live pe Simona Halep la Madrid, dezvăluiri pentru Gazetă: „Îți vine să intri pe teren!” + „Avem darul de a ne răzbuna pe sportivii care nu reușesc”

Simona Halep, primele explicații despre decizia de a renunța la antrenor: „Nu ne-am certat, dar așa am simțit”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (7)
itu52
itu52  •  08 Mai 2021, 12:27

Interviurile siropoase, foarte păguboase, pe care le face oriunde ajunge, sunt o perdea de fum prin care încearcă să acopere o stare de declin. Antrenorul-neantrenor este secondat de un surogat autothton pentru a sprijini statutul de mare campioană. Staff diluat și insuficient conturat. Ceva în background încurcă mersul natural al lucrurilor. Până atunci autoamăgire.

spartanul_1
spartanul_1  •  08 Mai 2021, 12:03

Halepoasa, o parvenită fără valoare!

347655969058390
Ion Popescu  •  08 Mai 2021, 12:00

Pentru neparticiparea la "nationala" sunt "bantuite" 10 ani toate cele 5 cele mai bune jucatoare din Romania, pe numele lor Halep, Cirstea, Tig, Begu, Bogdan. Au abandonat "Statul roman" care oricum nu le-a ajutat cu nimic.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează