SPORTURI  »  TENIS  »  ANTRENORUL SIMONEI HALEP

Simona Halep s-a decis în privința noului antrenor: „Modul de antrenament e diferit, voi vedea cum voi face față”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2019 10:33

Simona Halep (3 WTA) s-a pregătit în ultima săptămână alături de antrenorul Thierry van Cleemput, iar presa belgiană susține că fostul lider mondial WTA urmează să semneze un contract cu antrenorul.

Belgianul a venit cu metode noi de antrenament, reușind astfel s-o convingă pe Halep, scrie publicația L'Avenir, și acesta va fi numit antrenor permanent.

Simona Halep a plecat azi cu echipa de Fed Cup în Cehia și a vorbit despre noul ei antrenor: "A fost foarte bine, m-am antrenat bine. Am început colaborarea și o să lucrăm împreună. Sper să fie bine. E ceva nou, ceva diferit și nu o să fie ușor, dar am încredere că o să fie bine.

Modul de antrenament este un pic diferit, personalitatea lui e puțin diferită, dar e o nouă provocare pentru mine și vom vedea cum o să fac față", a declarat azi Simona Halep.


Simona Halep și antrenorul Thierry Van Cleemput pe 10 ianuarie // FOTO:Reuters

Și Virgina Ruzici, managerul Simonei Halep, s-a implicat în alegerea noului antrenor. Ruzici a primit recomandări foarte bune din partea lui Justine Henin, câștigătoare a 7 turnee de Grand Slam, și a susținut și ea că Van Cleemput este o alegere bună.

Citește și:

Halep a pus mâna pe telefon și a sunat-o pe Kvitova! Ce au discutat jucătoarele care se luptă pentru locul 2 WTA

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
456101991228976
Zanogeanu Ion  •  04 Februarie 2019, 18:47

Rey,Felicitari! Pe cat de lucida,pe tot atat de reala observatie!

ray51
ray51  •  04 Februarie 2019, 16:33

Simona, cel mai bun sfatuitor pentru tine nu este antrenorul ci slabiciunile tale. Ajuta-l si recunoaste-i lui Thierry Van Cleemput, ce simti ca merge prost, greoi si nesatisfacator la tine.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează