SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

ROLAND GARROS // VIDEO Simona Halep s-a enervat când a revenit în țară după Roland Garros: „Sunt niște întrebări... cine spune asta?”

Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages
Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 iunie 2019 17:36

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a revenit azi în România, după Roland Garros, acolo unde a fost eliminată în sferturi de americanca de 17 ani Amanda Anisimova (51 WTA), scor 2-6, 4-6. Și și-a pierdut răbdarea cu jurnaliștii, pe aeroport.

Simona Halep Enervată de întrebări

La declarațiile de pe aeroport, Simona Halep a fost deranjată de faptul că a fost întrebată dacă strategia a fost gândită pentru Wimbledon. A răspuns pe un ton agresiv.

Sunt niște întrebări...cine a spus asta? (n.r. Daniel Dobre, antrenorul ei) OK. Fiecare turneu este obiectivul meu și atunci când mă duc sa joc la un turneu, joc 100%”, a declarat Simona Halep.

Simona a fost deranjată și de o întrebare legată de o posibilă nouă colaborare cu Darren Cahill.

Nu știu cine spune asta! Dacă nu spun eu înseamnă că nu este adevărat. Atunci când se va întâmpla o nouă schimbare, o să vă anunț”, a răspuns Simona.

 

 

Ce spune despre această ediție de Roland Garros

 „Ediția de anul ăsta a fost cu totul și cu totul altceva. A fost altă atmosferă.  Am avut alte gânduri încă de când am început turneul. Am avut o zi mai slabă și nu am reușit să câștig. 

A fost o plăcere să fiu în postura de câștigătoare a turneului și sper să se mai întâmple asta. Nu a fost un moment de dezamăgire! Un sfert de finală la un Grand Slam e un rezultat foarte bun. Mă simt bine din punct de vedere mental și sunt foarte fericită. Ce spun alții nu contează”, a declarat Simona Halep la revenirea în țară, potrivit TV Digi Sport.

Al doilea episod cu nervi

Simona Halep a mai avut o astfel de reacție și în aprilie, când a revenit în România după retragerea de la turneul de la Stuttgart. Atunci, deranjată de întrebări, Simona a plecat în timpul interviului. (Detalii AICI)

Citește și:

Daniel Dobre, antrenorul Simonei Halep, i-a lăsat mască pe britanici: „E un pic amuzant. Mi-a zis că nu Roland Garros e obiectivul principal”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (70)
267890
267890  •  10 Iunie 2019, 06:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

465037723673380
Vasile Malaescu  •  09 Iunie 2019, 15:20

lasati-o in pace;; a cistigat destul de mult ,si bani si onoare,;respectati-o mai mult;; stie ea ce are de facut;; oricum,este MARE,si atit;;

2331931583714528
Radu Fârtat  •  09 Iunie 2019, 10:19

E un titlu stupid. Nu pare deloc enervată, deşi întrebările reporterilor sunt enervante.

Vezi toate comentariile (70)
Comentează
Close