SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2019

Daniel Dobre, antrenorul Simonei Halep, i-a lăsat mască pe britanici: „E un pic amuzant. Mi-a zis că nu Roland Garros e obiectivul principal”

Simona Halep și Daniel Dobre
Simona Halep și Daniel Dobre

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 iunie 2019 12:14

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) era marea favorită de la Roland Garros, dar a fost eliminată în sferturile de finală de americanca Amanda Anisimova (17 ani, 51 WTA), scor 2-6, 4-6.

Într-o discuție cu o renumită jurnalistă britanică, antrenorul Daniel Dobre a afirmat că obiectivul româncei este turneul de la Wimbledon.

Catherine Whitaker (33 de ani) este una dintre cele mai respectate jurnaliste sportive din Marea Britanie. Printre altele, ea este co-prezentatoarea emisiunii The Tennis Podcast și comentator al turneelor de tenis pentru Eurosport, BBC Radio 5 sau beIN SPORTS. Joi, după eliminarea Simonei Halep, a dezvăluit o discuție purtată cu Daniel Dobre.

„Este un pic amuzant. Am vorbit cu Daniel Dobre în urmă cu câteva zile şi îmi spunea că obiectivul pentru anul acesta nu a fost apărarea trofeului de la Roland Garros, ci turneul de la Wimbledon. A sunat în genul lui Roger Federer.

Eu cred că jocul ei se potriveşte perfect pe zgură şi rezultatele ei de până acum pe iarbă nu au fost dintre cele mai bune. Mi s-a părut incredibil la momentul respectiv, dar destul de interesant.

A vorbit despre faptul că Simona are un avantaj prin faptul că are un centru de greutate jos, picioarele puternice şi abilitatea de a lovi mingile joase. Poate cu Dobre, Simona va juca mult mai agresiv la Wimbledon în acest an”, a declarat Catherine Whitaker, conform Prosport.

Cea mai bună performanță a Simonei Halep pe iarbă este semifinala de la Wimbledon din 2014. Românca se accidenta atunci în timpul meciului cu Eugenie Bouchard și pierdea 6-7(5), 2-6. Ediția din 2019 a turneului londonez se desfășoară în perioada 1 - 15 iulie. 

Vezi și: 

Război rece la Roland Garros » Șeful WTA acuză organizatorii de discriminare: „E o decizie nedreaptă și total nepotrivită!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
andrei.33
andrei.33  •  10 Iunie 2019, 10:15

Halep se crede Nadal. Nu orice specialist pe zgura se poate adapta pe iarba. Simona nu are fizicul pentru a face aceasta transformare.

ray51
ray51  •  08 Iunie 2019, 09:36

N-am cuvinte. Nu joc pentru castigarea turneului acesta. Nu-mi apar rezultatul. Nu ma intereseaza ce credeti. Cine spune asta, voi nejucatorii? Eu am prietenii mei care ma iubesc. Incepe sa devina ... politician.

518396918348499
Viorica Alexandru  •  08 Iunie 2019, 08:56

...poate va uitati cum scrie o jurnalista adevarata chiar cand se indoieste de o declaratie....

Vezi toate comentariile (11)
Comentează