SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS // Simona Halep își compară jocul cu cel al lui Novak Djokovic: „Ne place să «omorâm» adversarul”

Simona Halep // FOTO: Reuters
Simona Halep // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 mai 2019 10:52

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a trecut de poloneza Magda Linette (27 de ani, 87 WTA), scor 6-4, 5-7, 6-3 și s-a calificat în turul III de la Roland Garros.

  • Simona Halep va juca în turul următor împotriva câștigătoarei dintre sârboaica Aleksandra Krunic (76 WTA) și ucraineanca Lesia Tsurenko (27 WTA). Meciul a fost întrerupt la scorul de 7-5, 5-7, 6-6 și va continua vineri. Detalii AICI!

Simona Halep este fana lui Roger Federer, dar a mărturisit că jocul ei seamănă mai mult cu cel al sârbului Novak Djokovic, locul 1 ATP. Românca a explicat care sunt asemănările dintre ei.

„Dacă aș putea juca măcar un punct ca Roger Federer, aș fi foarte fericită”, le-a spus Halep celor de la The New Yorker. Ulterior, Halep a explicat care sunt asemănările cu Novak Djokovic: „Mie și lui Novak ne place să stăm pe linia de fund și să «omorâm» adversarul. Să-l facem să sufere”, a adăugat Halep.

Vezi și:

FOTO Imagini senzaționale cu Simona Halep și Juan Martin del Potro la Roland Garros! Simo l-a certat pe argentinian: „Amice, grăbește-te! A sosit campioana!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
argus
argus  •  31 Mai 2019, 23:37

Chiar crede: „Mie și lui Novak ne place să stăm pe linia de fund și să «omorâm» adversarul. Să-l facem să sufere” !? Din pacate, nu este nici o asemanare! In timp ce Djokovici este un jucator complet (serviciu constant bun, cu veniri la fileu, sliceuri, stopuri si cu o conditie fizica excelenta, ce-i permite ca sa joace meciuri de 5 seturi in acelasi tuneu, Simona a ramas, doar, la optiune "sederii" pe linia de fund! Nu poti sa spui (nci macar in gand!) ca ar fi vreo asemanare cu Novak, cand dupa al doilea meci jucat la RG declari ca te simti obosita, ca "...am sa dorm toata ziua"! Doua meciuri si gata, obosita? Intre turneul de la Roma si cel de la Roland Garros a avut 10 zile de recuperare (dupa ce "incheie" turneul de la Roma in 16 mai, invinsa in turul 2, a doua oara in 2019, de Vondraskova, care a "omorat-o" cu dropshot-urile!) Asta da "suferinta, asta da "omorat" sa tot alergi " la fileu"...degeaba ! Jocul de pe fund de linie s-a dovedit nu odata falimentar, cu jucatoare ce se apara bine precum Magda Linette (Barty, Mladenovici, Pliskova, Garcia si nu numai), in fata carora fie a pierdut, fie a suferit pana sa castige, datorita acestui "pacatos" concept de "omorare a deversarului...". Revenind la "oboseala", ar trebui sa se-ntrebe cum s-a antrenat pana la inceperea turneului de la Roland Garros. Cum s-a recuperat, aici este "buba" si tare-mi vine sa cred ca s-

883758598355956
Adrian Fulgos  •  31 Mai 2019, 18:54
Postat de speedyhalepinia pe 31 Mai 2019, 13:39

***

Ce faci "spedyhalepinia"? Nu-ti gasesti cuvintele? Numai cu asterisk-uri mai poti comunica?

speedyhalepinia
speedyhalepinia  •  31 Mai 2019, 13:39
Postat de dubluv pe 31 Mai 2019, 12:31

asta a spus si fata. Ca este un muncitor de pe fundul terenului.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează